• C Novo mesto
  • 13:58
  • Sre, 18.05.2022

Kakšen stil bi si morali omisliti glede na vaš horoskop?

Vsakdo kdaj potrebuje malo navdiha. Bi radi naredili spremembo na svojem videzu? Preverite, kakšen stil bi si morali omisliti glede na to, kaj ste po horoskopu.

Oven

Oven uživa, ko je v središču pozornosti, vedno mora biti on tisti, ki ima prav, vedno si želi biti številka ena. Če ste rojeni v tem znamenju, brez zadržkov nadenite modne kose živih barv, zelo vam bodo pristajali.

Bik

Bik ima izjemen okus za klasičen stil. Verjetno so vam elegantna klasična oblačila zelo všeč in jih zelo radi nosite, kajne? Za spremembo pa poskusite nekaj novega – sledite odštekanim modnim trendom. Drznite si obleči na primer strgane kavbojke in ugotovili boste, da vam v resnici zelo pristajajo.

Dvojčka

Včasih ste tako zelo ujeti v rutino, da pozabite delati na svojem videzu in modnem stilu. Popestrite svoj vsakdanji oitfit z modnimi dodatki; nakitom, očali, pokrivali, šali, torbami … Zelo zadovoljni boste.

Rak

Za vas so idealna lahka in preprosta oblačila iz naravnih materialov, ki so naravi in telesu prijazni. Ampak verjetno to že tako ali tako veste, kajne?

Lev

Levi so znani po tem, da obožujejo modo. Pristaja vam prav vsak stil, ki si ga omislite, saj znate vsa oblačila nositi samozavestno. Če kaj resnično obvladate, pa je outfit za posebne priložnosti. Saj vemo, da ste drzni in imate radi vpadljive modne kose, dajte si duška.

Devica

Imate odličen okus za kombiniranje barv, vendar ste zaradi svoje perfekcionistične narave včasih bolj zadržani in si ne upate nositi drznejših kombinacij. Opogumite se, zaupajte v svoj modni okus, ker je naravnost izvrsten.

Tehtnica

Zelo radi sledite novim modnim trendom in jih hitro tudi menjavate – vaš okus oziroma stil se nenehno in zelo hitro spreminja. Ravno zato vam pristaja praktično kakršenkoli stil.

Škorpijon

Škorpijoni so zelo strastno astrološko znamenje, ki mu najbolj pristaja drzen stil. V tem znamenju so rojene osebe, ki se zelo rade oblačijo nekonvencionalno, včasih celo nekoliko izzivalno. In v tem izredno uživajo. Poskusite.

Strelec

Nikoli ni preveč. Obožujete nakupovanje, pa naj gre za oblačila ali živila. Smiselno bi bilo, da nehate kupovati poceni kose oblačil in se raje osredotočite na bolj kvalitetno blago, ki je nekaj posebnega.

Kozorog

Najbolje izgledate v elegantnih oblačilih, vendar bodite pozorni, da ne pretiravate z eleganco na račun udobja.

Vodnar

Modni trendi vas ne zanimajo in tudi niso primerni za vas. Vi bi morali nositi povsem unikatna oblačila, ki so vam všeč. Čeprav ste nekoliko sramežljivi ob spoznavanju novih ljudi, pa takrat namesto vas govori vaš modni stil.

Ribi

Izredno vam pristaja modra barva – ne glede na to, ali gre za povsem vsakdanja, elegantna ali svečana oblačila.

Pripravil NaDlani.si; Foto:Unsplash

cvetličarna