• -0.86C Novo mesto
  • 20:44
  • Sob, 14.12.2019

Kamera pokaže vse – kolo odtujila starejša gospa

Pred dnevi je Zagrebčan, ki se je ravno mudil na popoldanski kavi, ostal brez kolesa. To se je zgodilo v naselju Novi Zagreb, kjer je oškodovani lastnik preko kamer ugotovil, da mu je kolo odtujila starejša gospa. 

ZAGREB – Omenjena gospa se je, kot je bilo razvidno iz kamere, ustavila pri kolesu, uničila ključavnico in ga odpeljala. Po prihodu lastnika na mesto, kjer je pustil svoje kolo, je ostal opazno presenečen. Kolesa ni bilo več na tam, kjer ga je parkiral. Lastnik lokala mu je ponudil pregled posnetkov nadzorne kamere, ki jo je imel na srečo nameščeno nad vhodom v kavarno.

Kamera je pokazala starejšo gospo, ki je imela v rokah pleteno košaro in si je nekaj trenutkov ogledovala kolo, ki je bil parkiran ob cvetličnem koritu ob terasi lokala. Iz košare je vzela stvar, s katero je odklenila kolo in ga pričela mirne vesti potiskati po pločniku ob lokalu. Iz tira je ni vrglo niti, ko ji je kolo pred vhodom v lokal padlo po tleh. Mirne vesti ga je dvignila in pogumno nadaljevala svojo pot. Posnetek prilagamo in si lahko ogledate tudi vi. D. R.