• C Novo mesto
  • 20:48
  • Čet, 05.08.2021

Kje so Slovenke? Tu je seznam držav, kjer živijo najbolj obdarjene ženske

Med raznimi strokovnjaki najdemo tudi takšne, ki se ukvarjajo z na videz nepomembnimi rečmi. A ženske prsi so gotovo marsikomu zanimive, prav tako informacije o tem, kje živijo ženske, ki se lahko pohvalijo z največjim tako imenovanim prsnim bogastvom.

Preučevali so prsi 400.000 žensk iz 108 držav in razkrili, kje živijo tiste z največjimi pa tudi najmanjšimi dojkami. Merili so njihovo prostornino in velikost košarice, v svoje roke pa so dobili le tiste, ki so stare med 28 in 30 let. In kje živijo rekorderke? Največje prsi imajo menda Američanke (velikost košarice F ali več), najmanjše pa Filipinke (velikost košarice A ali manj).

»Ženske, ki so rojene v Ameriki in Kanadi, imajo občutno večje prsi od žensk iz drugih držav, neodvisno od njihove teže. Tiste, ki so rojene v Afriki ali Aziji, imajo najmanjše. V študijo niso bile vključene ženske s silikoni, nosečnice in dojilje, pa tudi tiste te, ki so bile v zadnjih 12 mesecih noseče,« so po poročanju britanskega Telegrapha povedali avtorji raziskave.

Spodaj je še seznam držav, kjer živijo ženske z največjimi prsmi. Med prvih 15 se Slovenke niso uvrstile. Glede na to, da Slovenk v celotnem članku sploh ni zaslediti, ostaja vprašanje, ali so v raziskavi sodelovale, odprto. Kdo ve, morda pa bi pomembno vplivale na vrstni red …

Seznam top 15 držav, kjer živijo ženske z največjimi dojkami:

1. Amerika (belke)
2. Kanada
3. Amerika (tiste, ki niso belke)
4. Irska
5. Poljska
6. Velika Britanija
7. Nizozemska
8. Kolumbija
9. Islandija
10. Venezuela
11. Turčija
12. Avstralija
13. Nova Zelandija
14. Norveška
15. Nemčija

Vir: Telegraph, M. S.