• C Novo mesto
  • 01:30
  • Pon, 23.05.2022

Končno! Ta astrološka znamenja bodo imela v letu 2022 veliko sreče

Leto 2021 se bliža koncu, čas je, da z dvignjeno glavo zakorakamo novim izzivom nasproti. Vas zanima, kako prijazno bo leto 2022 do vas? Preverite, ali ste po horoskopu kaj od spodaj naštetih znakov. Če se najdete med njimi, bo naslednje leto vaše srečno leto. Zgodile se bodo stvari, ki ste si jih vedno želeli.

Ribi

Leto 2022 bo zagotovo vaše leto, zvezde so vam naklonjene. Znebili se boste stresa, ki vas obremenjuje letos in ugotovili, da imate naenkrat veliko časa zase. Postali boste bolj produktivni, družabni, lažje se boste spopadali s svojimi čustvi. V službi boste uspešni, mirno pa bo tudi vaše privatno življenje. S svojimi najbližjimi se boste odlično razumeli, največji napredek pa boste naredili na sebi.

Rak

Naslednje leto bo za vas čas, ko boste razbili svoj oklep in se pogumno podali v raziskovanje novih stvari. Čeprav se vam to zdi sedaj morda nekoliko strašljivo, v resnici sploh ni. To je vse, kar potrebujete, da postanete še bolj srečni in leto 2022 vam bo točno to podarilo. Spoznavali boste nove ljudi, ki vam bodo povsem spremenili življenje – na bolje. Soočili se boste z novimi poslovnimi priložnostmi, ki bodo izboljšali vaše finančno stanje, nova poznanstva pa vam lahko prinesejo tudi novo ljubezen.

Vodnar

Za vas bo leto 2022 eno najboljših doslej. Za seboj boste pustili vso svojo jezo, stres, žalost in slabe navade ter se podali novim izzivom nasproti. Leto 2022 vam bo dalo tako rekoč vse, kar ste si vedno želeli – ljubezen, denar, karierni uspeh, prijatelje.

Dvojčka

Čeprav se v začetku naslednjega leta ne bo zdelo tako, bo leto 2022 zelo srečno leto za vas. Januarja boste sicer morda nekoliko zdolgočaseni in melanholični, vendar vas bo sreča našla takrat, ko boste najmanj pričakovali. Določen dogodek vam bo obrnil življenje na bolje in zazdelo se vam bo, da je v vaše življenje ponovno posvetila luč.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels