• 20C Novo mesto
  • 00:09
  • Čet, 02.07.2020

Hit komedija Menopavza prihaja v Semič!

Ne zamudite edine ponovitve v petek, 8. Novembra ob 20.00

Fantastične 4: HELENA BLAGNE, SALOME, ZVEZDANA MLAKAR IN URŠKA VUČAK bodo brez dlake na jeziku spregovorile o Menopavzi – poimenujmo jo, kar tudi je, dame! – skočila je iz omare in zdaj je v vsej svoji veličini na odru… privablja veliko smeha iz občinstva, v katerem sedijo ženske poznavalke in … tudi moški! Ali govorimo o občutljivih letih? Kje pa!!!

Štiri ženske v “fantastičnih” letih so na razprodaji damskega perila. Nič nimajo skupnega, razen čipkastega nedrčka IN: izgube spomina, navalov vročice, nočnega potenja, ne dovolj seksa, preveč seksa in … saj veste!

Ta noro zabavna muzikal o dramatičnosti menopavze se dogaja ob velikih hitih iz 70-ih, 80-ih in 90-ih, ki vas bodo dvignili plešoče iz sedežev, dvorano pa bodo preplavili vzkliki navdušenja in ploskanje.

Pridružite se sestrski druščini! Zabavna je, polna samoironije in do konca sproščena, ne glede na to, kako podivjani so hormoni.

To je EDINA menopavza, ki jo imajo moški noro radi! V njej prepoznajo svoje žene, mame, sestra, prijateljice… mladini pa bo naenkrat vse bolj jasno glede mam in babic.

“VAM REČEMO, ZA ZJOKAT SMEŠNO!”

SVETOVNI HIT, KI JE NASMEJAL ŽE VEČ KOT 20 MILJONOV LJUDI PO VSEM SVETU

Občinstvo pravi:

»Smeha do solz… res velike čestitke igralkam!!!«

Alenka


»Ja super, super ste bile vse štiri. Predstava vredna ogleda. Bravo!«

Mojca

 

»Fenomenaaaaalna predstava, ki bo doživela ogromno ponovitev, vsaj zaslužila bi si, saj je celotna ekipa ena boljših doslej ❤️ Kostumi, scena, tekst, igra, ples, petje in energija za evrovizijskih 12 točk.«

Tomaž Mihelič

 

»Predstava je bila TOP. Nasmejali smo se do solz! Igralska zasedba je razturala – občutki nad pričakovanji! Bravo!«

Mala

»Fenomenalna predstava, na generalki sem dobesedno jokala od smeha, čisto vsaka nastopajoča ima svoj poseben čar. Vse čestitke režiserki iz Zagreba, »

Viktorija

 

»Totalna zmaga punce… mislim, de še niste u meni 😁«

Marjana

»Top predstava. Veliko smeha. Ja, pa znajo se hecat na svoj račun. Grem v novembru še enkrat gledat. 🤣«

Alenka

»Predstava je ODLIČNA, polna smeha … prav za popestrit večer … scena in igralska ekipa TOP … hude obleke … svaka čast režiserki 👌👌 Bravoooo super ste, publika je uživala.«

Saša

Priporočam! Hvala Špas teatru za možnost prisotnosti na generalki. Sem se nasmejala kot že dolgo ne…

Damjana

»Uživala na predstavi – vse nastopajoče odlične, Urška pa carica.«

Tatjana