• 2.61C Novo mesto
  • 04:06
  • Čet, 09.04.2020

Ljubezenski horoskop: zaključite februar v velikem slogu!

Februar se že bliža koncu. Ali veste, kaj lahko pričakujete na ljubezenski fronti še pred začetkom marca? Berite dalje …

Oven

Vaša potrpežljivost se bliža koncu! Že nekaj časa si želite neke vrste potrditve s strani partnerja, in proti koncu tedna se vam lahko pripeti, da se boste znašli v nesoglasju. Dovolj vam bo odlašanja; nič več ne boste mogli čakati na odgovor in ga boste od partnerja oz. partnerke brezkompromisno zahtevali. (www.dailyhoroscope.com)

Bik

Pred vami je aktivnosti poln teden. Če še niste preboleli bivšega razmerja, se vam morda obeta nov začetek. Če boste razčistili star nesporazum, se vam lahko ponudi priložnost za ponovno zbližanje. Počutili se boste nepotrpežljive, vendar počakajte na rezultate svojega truda. Ne razmišljajte o preteklih napakah – preteklosti ne morete spremeniti, lahko pa vplivate na prihodnost. (www.horoscope.com)

Dvojčka

Proti koncu tedna se boste morda znašli v neprijetnem položaju, saj se boste s partnerjem oz. partnerko znašli v nesoglasju, povezanem s spolnim življenjem ali pa denarnim področjem. Poskusite v mislih obdržati večjo sliko in se ne osredotočajte samo na to, da bi imeli zadnjo besedo. (www.tarot.com)

Rak

Če se v razmerju že dalj časa počutite nerazumljene in nesprejete, je zdaj pravi trenutek, da razmislite o prihodnosti te zveze; morebiti je čas, da spoznate nekoga novega, s komer boste lahko ustvarili bolj harmoničen odnos. Če se počutite ujete v rutini, se ne bojte narediti pogumnega koraka in slediti svojemu srcu. (www.ask-oracle.com)

Lev

Če ste se v zadnjem času ubadali s finančnimi težavami, je prav mogoče, da bosta s partnerjem ta teden skupaj ugledala rešitev. Morebiti ste že pomislili na to možnost, vendar je v preteklosti še niste raziskali. Uvid se vam bo zgodil tudi na intimnem področju: če vas muči določena dilema, se vam bo ta teden razjasnila. (www.dailyhoroscope.com)

Devica

Ta teden se boste počutili še posebej čustvene; ne upirajte se, čeprav bodo nekateri občutki morda novi. V sredini tedna se vam bo povrnila samozavest, vendar jo obdržite pod kontrolo, saj lahko v nasprotnem primeru izpadete egoistični. Morda boste ponovno premlevali staro razmerje in ne boste vedeli, ali se mu splača dati še eno priložnost. V primeru dvoma poiščite nasvet zvestega prijatelja oz. prijateljice. (www.horoscope.com)

Tehtnica

Pred vami je naporen teden, ki bo zahteval, da vklopite svoje pogajalske sposobnosti. S partnerjem oz. partnerko se boste morda znašli v nesoglasju, povezanim z družinskim področjem, morda celo drugim članom družine. Poskusite najti skupno točko in se skozi težave prebiti skupaj. (www.tarot.com)

Škorpijon

Ta teden se boste morda morali soočiti z odločitvijo, ki vas bo držala v negotovosti. Ne pozabite zaupati svoji intuiciji, ki vam pogosto lahko pokaže pravo pot. Morda se boste znašli v nesoglasju s partnerjem oz. partnerko, vendar poskusite ohraniti trezno glavo in rešiti nastali nesporazum po mirni poti. (www.ask-oracle.com)

Strelec

Pred vami je teden, ki bo prinesel nove izzive. V svojem razmerju se boste počutili dokaj ljubosumne in negotove, kar bo negativno vplivalo tako na vaše razmerje kot tudi na vaše počutje. Poskusite se nekoliko umiriti in razmišljati trezno, saj z ljubosumnostjo samo po nepotrebnem izgubljate energijo. (www.dailyhoroscope.com)

Kozorog

Ponavadi d0bro nadzorujete svoja čustva, vendar se boste ta teden počutili bolj negotove kot navadno. Morda boste obžalovali preteklo dejanje, saj vas bodo mučili neprijetni spomini. Soočite se z njimi, saj se boste le tako lahko premaknili naprej. Konec tedna se boste počutili družabne, in če ste samski, boste pri volji za spoznavanje novih ljudi. (www.horoscope.com)

Vodnar

Če ste se do nedavnega s partnerjem oz. partnerko pogosto prepirali glede denarja, imate srečo. Ta torek boste začeli komunicirati na bolj učinkovit in konstruktiven način. Eden izmed vaju morda ne zaupa v presojo drugega, ko pride do odločitev, povezanih z denarjem. Morali se boste naučiti zaupati drug drugemu, če želite, da vaše razmerje deluje tudi v prihodnosti. (https://www.tarot.com)

Ribi

Pred vami je naporen teden, kar se tiče kariernega področja. Tisti, ki ste v zvezi, ne pustite, da bi stres negativno vplival na vaše razmerje – vaš partner oz. partnerka se vam po vsej verjetnosti trudi olajšati težave. Ne pozabite vrniti pozornosti in skrbi, saj se lahko vaš partner oz. partnerka v nasprotnem primeru počuti zanemarjeno oz. spregledano. (www.ask-oracle.com)

Srečno!

A. K. 

Vir fotografij: Unsplash

Ljubezenski horoskop: zaključite februar v velikem slogu!
1 od 3
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.