• C Novo mesto
  • 02:37
  • Pon, 23.05.2022

Luksuzni hotel na Maldivih išče pripravnika, ki bi skrbel za želve! Plačani so vsi stroški

Luksuzni hotel na Maldivih bo zaposlil pripravnika, ki bi skrbel za želve in če to ne privlači vaše pozornosti, naj dodamo – z vsemi plačanimi stroški.

Kaj  bom počel?

Da, dneve lahko preživite dneve na soncu, obdani z bleščečim oceanom in nedotaknjenimi plažami, vam pa bodo plačali vse nastanitve in hrano, medtem ko boste skrbeli za želva.Bilo bi, kot da bi umrl in odšli v nebesa, razen da bi se boste še vedno lahko hvalil o svojem življenju na družabnih medijih. Uspešen kandidat bo sodeloval z enim od vodilnih specializiranih veterinarskih veterinarjev v Združenem kraljestvu, dr. Clairom Petrosom in imel odgovornosti, kot so hranjenje želv, čiščenje rezervoarjev, opazovanje operacij in medicinskih postopkov, udeležba na reševalnih misijah za zbiranje želv v stiski in pomoč pri vračanju želv nazaj v ocean. So pa tu tudi križarjenja ob sončnem zahodu, vodeni izleti v atolu Baa, polni penzion z lokalnimi jedmi, ki so na voljo za zajtrk, kosilo in večerjo v restavraciji Cowrie v hotelu Coco Palm.

Pa pogoji za zaposlitev?

Kandidati morajo biti starejši od 18 let, imati interes na sorodnem področju in morajo predložiti videoposnetek v trajanju od dveh do treh minut ter spremno pismo s 500 besedami, ki pojasnjujejo, zakaj menijo, da bi bili primerni za vlogo. Prijave so odprte samo do 1. julija, zato ne zamudite svoje priložnosti! Prijavite se na spletni strani Coco Collection.

NaDlani.si; Foto: pixbay