• C Novo mesto
  • 23:19
  • Pet, 12.08.2022

Manekenka se je pred tremi meseci poročila sama s seboj, sedaj se ločuje, ker je spoznala nekoga drugega

Cris Galera je brazilska manekenka, ki je postala bolj prepoznavna letos septembra, ko je sprejela odločitev, ki je razdvojila svet. Nekaterim se je njena odločitev zdela smešna in bizarna, drugi so jo z navdušenjem podpirali. Javnosti je sporočila, da se noče več zanašati na moške, saj na koncu vedno ostane razočarana, zato se bo poročila kar sama s seboj. Očitno pa njen zakon s samo seboj vseeno ni bil tako srečen, saj je sedaj naznanila, da se ločuje. Kaj je razlog? Spoznala naj bi nekoga drugega.

33-letna lepotica je letos septembra sama sebi dahnila usodni da. Nadela si je čudovito poročno obleko in se skupaj s šopkom rož fotografirala ter fotografije objavila na svojem profilu na Instagramu. Kako je Galerova žarela na svoj poročni dan, si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

Spet je začela verjeti v ljubezen

Sedaj je Galerova sporočila, da se po treh mesecih ločuje. Čeprav je takrat trdila, da je najbolj srečna sama s seboj in da ne potrebuje moških, ki bi jo znova in znova razočarali, se je njeno mnenje pred kratkim očitno spremenilo. Kaj je razlog? Brazilska manekenka je za tuje medije povedala, da je spoznala nekoga drugega in se ponovno zaljubila. Ta oseba naj bi bila tako zelo posebna, da je Galerova ponovno začela verjeti v pravo ljubezen. Držimo pesti, da ji bo tokrat uspelo in bo v zvezi srečna.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram

bee queen
kobra