• C Novo mesto
  • 04:36
  • Čet, 09.02.2023

Kako se obleči ravno prav zapeljivo?

Vsi. Smo. Zapeljivi. Če se želite obleči zapeljivo, se morate najprej tako tudi počutiti. Vsaka kombinacija oblačil je lahko zapeljiva, če se vi tako počutite. V spodnjem članku vam bomo predstavili nekaj nasvetov, kako lahko svoj slog oblačenja še izpilite.

Poudarite vaše zapeljive dele telesa

Nekatera dekleta so obremenjena s svojimi oblinami, kar je vsekakor narobe. Obline so čudovite in morate jih sprejeti in ne rabite se bati trenutka, ko jih poudarite. Uporabite na primer ozko obleko ali hlače z visokim pasom, kar bo zagotovo preusmerilo pozornost na vašo zadnjico. Pripravite se na poglede navdušenja mimoidočih. Če imate lepe noge, jih poudarite s krilom ali krajšo obleko. Oprsje seveda najboljše pokažete z globokim V-izrezom na bluzi. Da pa ne izpadete plehko, poudarite zmeraj le en del telesa; ne kombinirajte torej mini krila in majice z globokim izrezom.

Ne pozabite na pas

Nekatere so blažene s čudovitimi oblinami, spet druge pa jih nimajo. Če ste ene izmed teh, lahko uporabite kakšen trik in tako pričarate iluzijo oblin. Definirajte na primer vaš pas s klasičnim modnim dodatkom – s pasom. Pridobile boste figuro peščene urice in tako žarele od ženstvenosti.

Naj visoke pete opravijo svoje delo

Res je, da so visoke pete lahko zelo neudobne za hojo. Vendar pa obstajajo tudi takšni modeli, ki so precej udobni (npr. imajo platformo ali široko peto). Visoke pete dvignejo vašo zadnjico in izboljšajo držo, kar vas v trenutku naredi bolj zapeljive. Če pa pet resnično ne marate, lahko uporabite visoke nogavice, ki bodo prav tako pritegnile veliko pozornosti na vaše noge.

Ne podcenjujte klasičnega videza

Kavbojke in bela majica. Njegova majica. Trenirka, ki poudari vašo zadnjico. Tudi to je lahko moškim enako seksi kot kratka oprijeta obleka in pomembno je, da se tega zavedate. Če se počutite zapeljivo, boste tako izgledali tudi v najpreprostejših oblačilih, ki jih imate. Ne imeti občutka, da morate iti v trgovino po nova oblačila – pobrskajte po omari in zagotovo boste našli kaj primernega.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pixabay