• C Novo mesto
  • 01:43
  • Tor, 28.06.2022

Sedaj je uradno: moški kupujejo krila bolj kot kdaj koli prej!

Odkar obstajajo oblačila, obstajajo moški, ki nosijo krila. Vendar je ta kos oblačila danes večinoma povezan z ženskami in na ulici je redko videti moškega v krilu. Toda od pomladi leta 2018 postajajo moška krila vse bolj priljubljena na modnih pistah, za kar je največ zaslug pripisati modnemu oblikovalcu Thomu Brownu, piše Vogue. Slednji je namreč v minice oblekel skoraj vse manekene, ki so nosili oblačila z njegovim podpisom na modnih pistah, na Lystovem seznamu 10-tih najbolj vročih oblačil v letu 2021 pa je tudi omenjeno Brownovo krilo za moške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

Zato bi morali biti redki presenečeni, ko izvedo, da moški krila kupujejo bolj kot kadar koli prej. »Mislim, da so bila moška krila že od nekdaj v trendu, vendar je videti, da jih moški dejansko kupujejo, napredek,« je dejal novinar Christian Allaire, z njim pa se je strinjal modni kritik Chris Black, ki je krila nosil tudi sam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

»Vsekakor je bil to korak čez meje tistega, kar bi oblekel, vendar bi to ponovil. Krila so elegantna, preprosta in udobna, prav tako pa me ne moti vsa pozornost, ki jih zanje dobim,« je zaključil.

NaDlani.si; Foto: Instagram

dolenjske toplice
oglaševanje