• C Novo mesto
  • 06:52
  • Tor, 28.06.2022

Na to morate pomisliti, preden se vrnete k bivši/bivšemu

Ne glede na to, če ste razmerje končali vi ali pa vaš partner, je zaključek lepega razmerja zmeraj čustveno zelo naporen. In nikakor niste edini, ki upate, da se bodo vsa nesoglasja malo ohladila in se boste nato znova podali v zvezo s to isto osebo. Ampak preden jim pošljete sporočilo pod vplivom alkohola ali pa zelo intimno božično darilo, morate sami pri sebi razmisliti, če je dejansko dobra ideja, da skušate bivšo ali bivšega ponovno osvojiti.

  • Analizirajte sami sebe

Najprej morate zmeraj sami pri sebi razčistiti, kakšne so vaše želje, potrebe, vizija in stopnja življenja. Velika razlika je namreč v tem, če si z nekom želite nazaj v razmerje, ker ga resnično ljubite, ali pa preprosto zato, ker se počutite osamljene. Pogosto se v svojih idejah in iluzijah popolnoma izgubimo in se ne zavedamo več, kaj je tisto, česar si dejansko želimo.

  • Ocenite svoje čustveno stanje

Če ste samski in si želite nazaj z bivšim ali bivšo, je to povsem drugače kot če ste že v novem razmerju. Seveda je povsem normalno, da imate navkljub novemu partnerju ali partnerki še vedno neka nerazčiščena čustva do bivšega ali bivše. Vendar pa ti občasni občutki, ko pogrešate neko osebo, niso nujno pravi razlog, da mu/ji pošljete sporočilo.

  • Ponovno pomislite na vajino razmerje

Preden se odločite, da si želite ponovno poskusiti s starim razmerjem, je zelo dobra ideja, da o njem še enkrat temeljito razmislite. Na žalost si ljudje redko vzamemo dovolj časa, da bi se spomnili tudi na stvari, ki nam v razmerju niso bile všeč. Najpogosteje jih celo pozabimo in tako ohranimo le najlepše skupne trenutke. Vendar je zelo pomembno, da staro razmerje čimbolj objektivno analizirate in se vprašate, če bi tokrat ravnali drugače. Zavedajte se, da če je nekdo vaš bivši, da je bivši z razlogom.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash