• C Novo mesto
  • 09:00
  • Tor, 15.06.2021

Najbolj zvesti partnerji so rojeni v teh astroloških znamenjih

Zvestoba v partnerskem odnosu je izjemnega pomena. Pomembno je, da si partnerja zaupata, se spoštujeta in sta drug z drugim iskrena. Le na tak način lahko gradita zdravo in uspešno razmerje brez prikrivanja in laži. Na žalost pa vsi vemo, kako hitro lahko dandanes pride do varanja – tako psihičnega kot tudi fizičnega. Določen par lahko na zunaj izgleda popolno, v resnici pa v njunem razmerju že dlje časa močno škriplje. Če je v razmerju prisotno nezadovoljstvo, ki se ne reši z odkritim pogovorom in iskanjem kompromisov, vse to pogosto žal vodi tudi v varanje. Vendar ne skrbite, če imate partnerja, rojenega v enem izmed spodnjih astroloških znamenjih, si lahko oddahnete. Takšni ljudje stisk v razmerju nikoli ne bodo reševali z varanjem. To so zelo zvesta znamenja, ki jim je družina na prvem mestu in je ne bi za nič na svetu pustili na cedilu.

Rak

Če je vaš partner po horoskopu rak, so vse skrbi glede varanja popolnoma odveč. Lahko ste skoraj 100 % prepričani, da vas partner ne bo nikdar prevaral. Raki so osebe, ki sprva zelo težko zaupajo svojemu partnerju in se mu popolnoma predajo. A ko so enkrat prepričani, da so našli svojo sorodno dušo, bodo zanjo naredili vse in to brez kakršnihkoli pričakovanj, da bi morali enako dobiti v zameno. Raki niso le odlični partnerji, ampak tudi izjemni starši.

zvesti partner

Škorpijon

Škorpijoni so znani po tem, da si želijo svojemu partnerju ustreči v vseh pogledih. Če je vaš partner škorpijon, ste najbrž vajeni razvajanja, ustrežljivosti in stalnih ljubečih pozornosti. To je seveda čudovito in zavidanja vredno, a vedeti morate, da so škorpijoni lahko na čase nekoliko preveč ljubosumni ali celo posesivni. Če to odštejemo, pa ste lahko prepričani, da vas ne bodo nikdar prevarali. Kljub vsem sporom in napakam se bodo borili za vas do konca, saj nad svojimi najdražjimi nikdar ne obupajo. Škorpijoni niso le zelo zvesti partnerji, ampak tudi prijatelji in sodelavci.

Bik

Čeprav morda na prvi pogled delujejo trmasti in svojeglavi, so lahko biki tudi izjemno nežni in ljubeči. Družina je zanje zmeraj na prvem mestu in za nič na svetu ne bi dovolili, da bi razpadla. Ne glede na to, kakšne težave imate v partnerskem odnosu, ne bo bik nikoli zares obupal, ampak bo na vse načine skušal rešiti situacijo. Če vas je strah, da bi vašega partnerja kdaj premamil kdo drug, se lahko otresete teh skrbi. Bik bo namreč na prvo mesto vedno postavil razum. Če bi vas kdaj prevaral, si ne bi mogel odpustiti do konca življenja.

NaDlani.si; Foto: Pixapay