• C Novo mesto
  • 04:25
  • Pon, 23.05.2022

Najboljša darila glede na astrološko znamenje

Še nimate idej za božična in novoletna darila? Nič hudega. Če veste, kaj so vaši bližnji po horoskopu, ne bi smeli imeti težav. Izberite najboljše darilo glede na horoskop in prepričani smo, da bodo vaši obdarovanci navdušeni.

Oven

Ovni so zelo tekmovalni ljudje, ki imajo radi izzive. Podarite jim nekaj, ob čemer jim ne bo dolgčas; izlet v neznano, aktivni vikend paket, smučarske karte, družabne igre …

Bik

Ljudje, rojeni v znamenju bika, so ponavadi zelo umirjeni, radi imajo udobje. Darila za bika ni težko izbrati, saj bo vesel skorajda vsega, še najbolj pa posebnih tretmajev, kot so razne masaže, nega telesa, oddih v termah, dobra večerja …

Dvojčka

Dvojčki obožujejo dogajanje in vrvež. Najboljše darilo za njih so letalske karte, nahrbtniki ter druge potrebščine za potovanje in odkrivanje novih krajev ali pa kaj takšnega kot na primer vstopnice za sobo pobega.

Rak

Za raka je težko izbrati darilo, saj si želi nekaj, kar ima veliko čustveno vrednost. Da lahko to zadenete, si morate biti z rakom resnično blizu. Morda bi lahko darilo izdelali sami ali pa podarili nekaj, kar se neposredno navezuje na vajine skupne spomine.

Lev

Levi so tisti, ki so najraje v središču pozornosti. Večje kot je darilo, tem bolje je. Veseli bodo vsega, kar vzbuja pozornost, zato si lahko brez skrbi daste duška. V poštev pridejo vpadljive barve, bleščice in vsa smešna darila, ki bi se jih vsi ostali sicer branili.

Devica

Devica bo najbolj vesela praktičnega darila, ki ga lahko uporabi v svojem domu. Nikar torej ne kupujte daril, ki lepo izgledajo, a hkrati niso koristna. Kupite nekaj, kar bo devici koristilo v vsakdanjem življenju glede na njen način življenja in hobije.

Tehtnica

Tehtnica bo vesela praktično vsakega darila, saj ji več kot samo darilo pomeni to, da ste ji namenili pozornost.

Škorpijon

Škorpijoni imajo radi ekstravagantna darila, ki jim postavljajo nove izzive v življenju. Podarite mu/ji nekaj, česar zagotovo še nima in si ne bi sam/a nikoli kupil/a.

Strelec

Strelci so ljudje, polni adrenalina. Podarite jim letalske karte ali pa adrenalinska doživetja.

Kozorog

Kozorogom je zelo pomembno, kakšen vtis naredijo na druge. Popolno darilo za njih je kakšen lepotni dodatek, nakit, morda ura ali kos oblačila.

Vodnar

Da naredite vtis na vodnarja, mu morate podariti nekaj resnično unikatnega. Ker pa to seveda ni vedno najlažje, lahko morda poskusite tudi s kakšnim izletom v naravo ali pa odličnimi domačimi piškoti.

Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju ribe, so zelo kreativni. Če jim bo vaše darilo pomagalo pri ustvarjanju, ste se odločili za najboljše možno darilo zanje.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels

dolenjske lekarne