• C Novo mesto
  • 02:11
  • Tor, 18.01.2022

Največ ljudi, ki varajo, je rojenih v teh astroloških znamenjih

Zvezde pravijo, da pred nezvestobo ni varen nihče. Astrologija igra pomembno vlogo pri medsebojnih odnosih ljudi in se ne opira zgolj na zdravje in življenje, ampak tudi na ljubezen. Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti in značaje, zaradi česar lahko na podlagi zvezd določimo, katero izmed astroloških znamenj je najbolj nagnjeno k nezvestobi.

Dvojček

Osebe, ki so po horoskopu dvojček, se hitro in z lahkoto zmedejo. Če jim v zvezi primanjkuje emocij, romantike ali presenečenj, se hitro zatečejo drugam, kjer to tudi dobijo. Ampak pozor, v primeru, da sami doživijo razočaranje ali prevaro, tega ne pozabijo zlahka, zato lahko pri dvojčkih zamera ostane večna.

Rak

To astrološko  znamenje je znano po tem, da se najraje igra z ognjem. Raki so po navadi izjemno zapeljivi, zaradi česar veljajo tudi za izrazito občutljivo in ranljivo znamenje. Zaradi svoje nestabilnosti so v odnosih nagnjeni k nezvestobi, saj hrepenijo po tem, kar jim je prepovedano.

Škorpijon

Škorpijoni so poznani po svoji močni čustveni naravi, zaradi česar so v partnerskih odnosih zelo nezanesljivi in težko ohranjajo neko zdravo mero ljubezni in pripadnosti. Temu je tako, ker se škorpijoni zelo težko uprejo skušnjavi. V primeru nezvestobe bodo ‘krivcu’ vrnili dvojno mero, to pa zagotovo!

Tehtnica

Tehtnice veljajo za izrazito neodločno astrološko znamenje in zaradi tega so v primeru, da se znajdejo pred skušnjavo zelo težko obvladljive. Naj to naredim ali ne? Velikokrat fantazirajo o skoku čez plot, zato se v primeru, da jim je to na dosegu roke tudi odločajo, če je vredno ali ne. S tehtnicami bodite zelo previdni, saj so sposobni na skrivaj živeti dvojno razmerje, brez da bi oseba, s katero so v razmerju, na to sploh pomislila.

Strelec

Osebe, ki so po horoskopu strelec, so po značaju zelo vodljive in zapeljive. Če k temu dodamo še primer, da so v razmerju, kjer se počutijo ujete, oziroma je njihova svoboda omejena, se bodo hitro zatekli k drugi možnosti. V primeru, da bodo čutili potrebo po nečem novem, nedovoljenem, bodo to brez premisleka tudi naredili.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels