• 21.65C Novo mesto
  • 09:31
  • Sre, 03.06.2020

Največji strahovi po horoskopu

Znamenje, v katerem smo rojeni, lahko vpliva na najrazličnejša življenjska področja. Med temi so tudi največji strahovi, ki se od znaka do znaka močno razlikujejo. Preverite, ali strah, ki velja za določeno znamenje, velja tudi za vas.

Oven
Ob svoji trmoglavosti oven želi, da je vse tako, kot si je zamislil on. Ovni pogosto ne vidijo, da lahko s svojim vedenjem koga užalijo, zato šele v trenutkih, ko jim primanjkuje prijateljev, ugotovijo, da so nekaj naredili narobe. Odhajanje ljudi iz ovnovega življenja je zanj velika lekcija, ki si jo bo gotovo zapomnil.

Bik
Bik ima rad udobje in uživanje v preprostih stvareh, kot so hrana, dobra družba, mehka odeja in vse tisto, kar okoli njega ustvarja toplo ozračje. Da bi bili povsem sproščeni, se morajo počutiti finančno priskrbljeno, zato svojo denarnico navadno tiščijo v svojem žepu. Ne želijo si delati nepotrebnih stroškov, še manj pa dolgov, seveda pa se bo najbolj razveselil glavnega zadetka na loteriji.

Dvojčka
Dvojčki imajo pregovorno težavo z odločanjem, najbolj od vsega pa jim je ljuba domačnost svojega zasebnega življenja in bližina ljudi, ki jih dobro pozna. V tem krogu jim namreč nihče ne more škodovati in jih prizadeti.

Rak
Rak se najbolj boji možnosti, da jih bo ljubljena oseba zapustila ali zavrnila. Noče se spominjati grenkih izkušenj iz preteklosti, saj vedo, da jim bo podoživljanje teh dogodkov le škodilo.

Lev
Lev se boji ignoriranja. Da bi se dobro počutil, mora zato imeti občutek, da ga drugi opazijo, vidijo in sprejemajo.

Devica
Devica se boji nepopolnosti stvari, procesov, projektov … Vsakršna oblika nepopolnosti jo bo vrgla iz tira, pa naj gre le za polito vino ali slabo šalo.

Tehtnica
Tehtnico je najbolj strah, da bo ostala sama. Pogosto celo razmišlja o tem, da bo življenje preživela sama in osamljena, to pa je zanjo zelo obremenjujoče.

Škorpijon
Ljudje, rojeni v znaku škorpijona, se bojijo intimnosti in prepustitve drugemu človeku. Meni namreč, da bo v ljubezenski zvezi izgubil svojo identiteto, zato se raje ne veže. Vsaj resno ne.

Strelec
Strelec navadno trpi za strahom pred zaprtimi prostori, ki ga strokovno poimenujemo klavstrofobija. Ni seveda nujno, da se ta strah kaže tako, da strelca ovira v vsakdanjem življenju, a tesnoba je tu pa tam vseeno prisotna.

Kozorog
Kozorogi so deloholiki, ki bodo naredili vse za kariero in uspešno poslovno pot, na drugi plati te medalje pa se skriva globoki strah pred neuspehom. Se pa zato na ves glas veselijo svojih uspehov, povezanih s financami.

Vodnar
Vodnarja boste najbrž še najbolj razjezili, če ga boste želeli ukalupiti, torej ga na simbolni ravni postaviti v nekakšen predalček, kjer veljajo določena pravila vedenja.

Ribi
Nežne ribice so zagledane v ideale svojega namišljenega življenja. Čeprav so po naravi talentirane in ustvarjalne, tega sveta pogosto ne vidijo takšnega, kot v resnici je, kar se odraža tudi v pomanjkanju sposobnosti za spopad z vsakodnevnimi obveznostmi.

Preverite torej, ali zgoraj opisani strahovi veljajo tudi za vas. Če ne, ste lahko veseli (ali pa razočarani, kakor vzamete), da niste tipični predstavnik določenega znamenja. Ali pa ste svoj strah morda že presegli, kar je tudi pohvalno

Pripravila: M. S.