• C Novo mesto
  • 12:00
  • Sre, 18.05.2022

Nebesna znamenja, ki tvorijo prijateljstva za celo življenje

Nekatera prijateljstva imajo omejen rok trajanja, medtem ko so druga tista prava, za vse življenje. Nekateri pari nebesnih znamenj naj bi se v prijateljstvu še posebej ujeli, njihovo prijateljstvo bi lahko trajalo večno. Katera horoskopna znamenja lahko torej ustvarijo trdna prijateljstva?

Rak in strelec

Raki veljajo za zelo zveste prijatelje, ki so vedno na voljo, ko jih nekdo potrebuje. Raki in strelci lahko ustvarijo trdno prijateljstvo, saj sta drug do drugega izjemno ljubeča in si ščitita hrbet.

Bik in ribi

Ko si ti dve znamenji povesta kaj zaupanja, skrivnosti skrbno varujeta pred svetom. Oba predstavnika zodiaka sta zaupna in prijazna. Vedno sta tam drug za drugega.

Dvojčka in kozorog

Dvojčki na začetku naredijo nekoliko zgrešen vtis na druge, vendar se sčasoma bolj odprejo in tistim, ki so jim blizu, namenijo svojo pozornost. Vedo, kako z besedami vzdigniti prijatelja, ko je ta slabe volje. Kozorogi so nekoliko bolj realistični in pomagajo dvojčkom, da se nekoliko prizemljijo.

Tehtnica in lev

Tehtnice so zabavne, romantične in poštene. Lev in tehtnica sta zmožna en na drugemu sprejeti njegove pomanjkljivosti. V družbi drug drugega se nenehno smejita in preživita kakovosten čas.

Škorpijon in oven

Škorpijoni so osebnostno močni. Lahko so izredno zvesti prijatelji, ki pa se zelo razjezijo, če jih bližnji izda. Ovni škorpijonom pomagajo do boljšega razpoloženja, ko so slabe volje.

cvetličarna