• 23.2C Novo mesto
  • 17:26
  • Sob, 24.08.2019

Novomeščanka Mirela je zmagovalka Big Brotherja

Končal se je še en resničnostni šov in presenečenj je več: da je zmagala ženska in da gre za Novomeščanko Mirelo Lapanović, ki so jo nekateri poimenovali kar kraljica šova Big Brother.

LJUBLJANA, NOVO MESTO – Mirela je namreč poskrbela, da se je v hiši Velikega brata vedno kaj dogajalo. Vmes se je še zaljubila, se velikokrat sprla in pokazala, kako temperamentna je.

Da bo prav ona pometla s konkurenco, pa ni pričakovala. “Hvala vsem iz srca, vsi so verjeli v Klemna, meni ni nihče rekel ničesar,” je bila v zadnji oddaji iskrena in dejala, da da si bo vzela čas za ljubezen. Sinova bosta nanjo ponosna in postala bo uspešna poslovna ženska, je prepričana. Bomo videli, če se bo to res uresničilo. Če se spomnimo lanskoletne zmagovalne Pie Filipčič, se njeni načrti namreč niso uresničili. Divje zabave, potovanja in trošenje so namreč terjali veliko denarja, tako da si še do danes ni uresničila velike želje – spremembe spola.

Kakor koli že, Mirela je v šovu spoznala Primorca Marka Jovanovića, za katerega pravi, da bosta ostala skupaj tudi naprej. Kaj se bo res zgodilo, bomo še videli, je pa njen (bivši) partner in oče enega od njenih otrok že javno povedal, da je k sebi ne bo sprejel. Upamo, da bo Mirela 50.000 evrov znala dobro izkoristiti in da si uresniči kakšno veliko željo.

MasterChef Slovenije je postal Darko Klemen

Zmagovalca pa je včeraj dobil tudi slovenski MasterChef. To je postal primorski Štajerec Darko Klemen, ki je v finalu premagal 17-letnega Mateja Zupančiča iz Ljubljane. Darku bo 50 tisočakov še kako prišlo prav, saj je njegova najmlajša hči srčna bolnica.

Vir: Pro Plus, M. S., foto: facebook