• C Novo mesto
  • 09:31
  • Sob, 23.09.2023

Kje kupiti novo ali rabljeno računalniško opremo?

Računalniška oprema mora biti kakovostna in brezhibna. To velja tudi za rabljeno računalniško opremo, kar prinese nekaj predsodkov o stanju le te. V primeru, da se pripravljate na nakup novega računalnika ali drugih komponent, je najboljše to storiti pri preverjenih prodajalcih. Sporočamo vam, da lahko na enem mestu kupite novo, obnovljeno ali rabljeno računalniško opremo. Če dodamo še možnost servisnih popravil, sestave rudarjev kriptovalut in odkupa rabljene računalniške opreme, bi bili že odločeni. Ste pripravljeni na nakup nove ali rabljene računalniške opreme?

 

Kje kupiti računalniško opremo?

V časih digitalizacije je kakovostna računalniška oprema bistvenega pomena. Vse zgoraj omenjene lastnosti in ponudbe so del Komponentkovega poslanstva. Računalniška oprema po najnovejših smernicah in zmogljivostih, kamor lahko prištevamo vse od monitorjev in prenosnikov do zvočnikov in programske opreme. Strokovni svetovalci vas bodo vodili skozi postopek izbire in nakupa ter vam svetovali pri odločitvi. Pri Komponentku je moč najti računalniško opremo, ki je primerna za vsak žep. Skrbijo tudi za trajnostno uporabo in okoljsko ozaveščenost.

 

Nova računalniška oprema ali obnovljena oziroma rabljena računalniška oprema?

Glavno vprašanje pri nakupu računalniške opreme, je prav to. Ali bi kupili novo ali rabljeno računalniško opremo? Predsodek, da je rabljen računalnik za odpad, je povsem napačen. V kolikor je računalniška oprema pravilno obnovljena, razlike v kakovosti praktično ne bo. Z obnovo računalniške opreme sta omogočeni enaka zmogljivost in kakovost, obenem pa je cena nižja.

 

Vas je strah za garancijo? Naj vas ne bo. Komponentko jamči brezhibno delovanje in nudi možnost menjave ali vračila. Pomembno pa je vedeti, da se garancija od izdelka do izdelka razlikuje. Komponentko ponuja tudi manjša servisna popravila, nameščanje operacijskih sistemov in drugo odpravljanje težav. Zaradi lastnega servisa, bodo težave z vašo računalniško opremo v 95 odstotkih rešili v le 48 urah.

Bi ob nakupu računalniške opreme prodali vašo računalniško opremo?

Z digitalnimi boni bo mogoč nakup nove, obnovljene in rabljene računalniške opreme. Komponentko pa ponuja še eno možnost, ki je večina ne. To je odkup starega računalnika in računalniške opreme. V kolikor se vam doma ali v podjetju valja rabljena računalniška oprema, ki si jo želite oddati, je Komponentko pravi naslov. Z izpolnitvijo obrazca, ki vas čaka na njihovi spletni strani (tudi ob nakupu), ste že bližje prodaji svoje računalniške opreme. Svojo rabljeno računalniško opremo jim dostavite ali jo pošljete na njihov naslov. Izdelek bodo v treh delovnih dneh pregledali in ocenili. Ponujeni vam bosta dve možnosti odkupa rabljene računalniške opreme. Znesek vam lahko odštejejo od nakupa novega izdelka ali pa vam ga nakažejo na vaš transakcijski račun.

 

Zakaj izbrati Komponentko pri nakupu računalniške opreme?

Prihod digitalnih bonov bo pomenil velik napor za podjetja, ki se ukvarjajo z računalniško opremo, saj bodo stranke iskale kvaliteto, prijaznost in ustrežljivost. Prav zaradi tega vam predstavljamo več razlogov za izbiro Komponentka za svojega partnerja pri oskrbi z računalniško opremo. Ponujajo odkup in prodajo rabljene računalniške opreme, servis in strokovno pomoč pri izbiri. Raznolikost izbire računalniške opreme je pomembna in nujna. Računalniki, prenosniki, monitorji, druga računalniška oprema, računalniške komponente, a to še ni vse. Pri njih je možno kupiti tudi telefone, igralne konzole, gaming dodatke in e-kolesa.

Če bi se radi podali v zaslužek s kriptovalutami, so za vas pripravili sisteme za rudarjenje kriptovalut Sestavljajo mining rige, ogrodja za rudarjenje kriptovalut in sestavijo kar najbolj opimalnega rudarja. Za vse pa zagotovijo garancijo. Priskrbijo vam tudi vso potrebno opremo in »rudarja« ustvarijo po vaših željah in zahtevah.

Prepričali vas bodo tudi s servisom. Rešiti 95 odstotkov težav v le 48 urah je uspeh že sam po sebi. Ko govorimo o reševanju težav z računalniško opremo, je ta uspeh še nekoliko večji. Tudi njihova prodaja temelji na preverjeni in testirani opremi, kar omogoča varen nakup in sodelovanje.

Izkoristite možnost unovčitve digitalnih bonov 22 za nakup računalniške opreme pri Komponentku. Seveda je tudi to eden od razlogov za izbiro Komponentka. Nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme z vso pomočjo strokovnjakov.

 

Kako unovčiti digitalni bon pri Komponentku?

Digitalni bon v vrednosti 150€ lahko v njihovi spletni trgovini koristite že zdaj. Naročeno računalniško opremo boste prejeli po pričetku veljavnosti digitalnih bonov (15.6.2022). Pred potrditvijo veljavnosti bodo potrebovali lastnoročno ali elektronsko podpisano izjavo o unovčitvi digitalnega bona (izjava vsebuje ime in priimek, EMŠO in davčno številko. Lahko jo pošljete na tudi na njihov e-mail naslov (info@komponentko.si) ali pa jo izročite osebno.

 

Mogoče je kombinirati tudi več bonov, a morate izpolnjevati pogoje združevanja. Digitalni bon 22 lahko združujejo bratje, sestre, polbratje in polsestre. V pomoč vam je izjava o združitvi digitalnih bonov 22.

 

Pri Komponentku je možno digitalni bon unovčiti tudi preko spleta. V spletni trgovini izberete veljavni izdelek oziroma več izdelkov, na katere želite koristiti digitalni bon. Naslednji korak je preprost, saj jih enostavno dodajte v košarico. Postopek nakupa nadaljujte normalno, kot če bi opravljali klasičen nakup. Na blagajni v mesto za vnos kuponov vnesite kodo BON150 oziroma BONXX, kjer je XX vrednost kupona, ki jo želite uveljavljati (1, 2, 3, itd., vse do 150). Vnesete le še podatke za dostavo, oddate naročilo in poravnate preostanek od polne vrednosti zneska z izbrano obliko plačila. Komponentku preko maila pošljite podpisano izjavo, kar smo opisali na začetku tega poglavja. Počakate le še na 15. junij, ko bodo digitalni boni 22 postali veljavni. Vaša računalniška oprema bo odposlana, lahko pa jo boste tudi osebno prevzeli pri Komponentku.

 

Najcenejše Windows 10 in 11 licence v Sloveniji

 

Pri Komponentku večkrat nudijo najugodnejše rabljene licence za vse različice sistema Windows 10 Home, Windows 10 PRO, Windows 11 Home in Windows 11 PRO. Različice HOME stanejo zgolj do 29 EUR, medtem ko različice PRO stanejo zgolj do 39 EUR.

 

Zadovoljstvo strank

 

Za vse nakupe pri Komponentku omogočajo plačilo na obroke preko Leanpay in 1Stavno ter NLB ter plačilo z vsemi vrstami plačilnih kartic.

Ocene nakupov in mnenja zadovoljnih strank z oceno 4,9, si lahko ogledate v iskalniku Google.

Ponosni so na eno najboljših bonitetnih ocen A+, ki so jo prejeli s strani ocenjevalca Company Wall.