• C Novo mesto
  • 01:48
  • Čet, 29.02.2024

Si že nekaj časa želite nove brezžične slušalke?

Ne zamudite! Unovčite digitalni bon že danes! Z malo sreče pa brezžične slušalke lahko dobite popolnoma brezplačno. Sodeluješ lahko v nagradni igri in nagrada bo z malo sreče morda prav tvoja.

Digitalni boni, ki so na voljo od 15. junija 2022 vsem učencem zadnje tirade OŠ, srednješolcem in študentom ter starejšim nad 55 let, ki bodo opravljali izobraževanja s področja digitalne pismenosti – omogočajo nakupe do 150 €. Čas, da digitalni bon izkoristite je do 30. novembera 2022 in velja izključno za nakup računalniške opreme, ki je namenjena izobraževanju.

digitalni boni

Preverili smo, kje zapraviti digitalne bone?

Mi smo na terenu preverili pri katerih ponudnikih lahko bone vnovčite. Če želite odlično prodajno in poprodajno izkušnjo, potem obiščite KOBRO iz Šentjerneja, ki ima svoj prodajni program bogato založen. Celotna dolenjska mladina hiti po na kupe k njim, še posebno radi pridejo po zelo popularne in iskane v zadnjem obdobju – brezžične slušalke AirPods.

kobra šentjernej

Brezžične slušalke za vas.

Kaj lahko kupite z digitalnim bonom v Kobri?   

Pri njih se lahko digitalno opremite s čisto vso moderno opremo za vaše delo. Na voljo so prenosniki, tablični in namizni računalniki, priklopne postaje za prenosne računalnike, računalniški zasloni, tipkovnice, miške, slušalke, digitalni papir, peresa, čitalniki pametnih kartic.

nakupovanje

Zaloga trgovine navduši še tako zahtevne kupce.

V nakupovalno vrečko lahko naložite tudi  spletne kamere, večfunkcijske naprave, skenerje, tiskalnike, zunanje pomnilniške enote, opremo za digitalno vključenost invalidov, komplete za učenje programiranja.

In vse to, lahko plačate takoj v Kobri Šentjernej z digitalnim bonom v vrednosti 150 €.

Za vas imamo tudi super novico!

V sodelovanju z Kobro iz Šentjerneja smo pripravili nagradno igro kjer lahko z malo sreče zadenete brezžične slušalke Xiaomi Eurbuds Basic 2S*.

KLIKNI IN SODELUJ:  nagradna igra za brezžične slušalke Xiaomi Eurbuds Basic 2S*.

 

Oglas: Kobra Šentjernej, foto: Kobra Šentjernej

S.B.