• C Novo mesto
  • 21:17
  • Čet, 05.08.2021

Si želite izgubiti odvečne kilograme? Učvrstite svoje telo

Želite shujšati, a vam to nikakor ne uspe?

Našli smo program, ki je zasnovan v prijetnem okolju, kjer boste s pomočjo osebnega terapevta dosegli želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih in vidno izboljšanje celulitnega stanja.

V centru za oblikovanje telesa vam ponujajo različne pakete in za vsakega se najde primernega, glede na cilje, ki jih želite doseči. Garantirajo, da boste lahko v enem mesecu izgubili med 3 in 5 kilogrami, učvrstili tonus kože in zmanjšali telesni obseg.

Izpolnite spodnji obrazec! Prvim tridesetim, ki se boste prijavili, bomo podarili BON v višini 30 evrov pri nakupu rednih paketov + 3 brezplačne terapije, zato se prijavite TAKOJ!

Na začetku opravijo analizo telesne sestave, meritve obsega in skupaj določite cilje, ki jih želite doseči. Nato se sestavi program, jedilnik in s hujšanjem lahko začnete. Ves čas spremljajo vaš napredek, vam nudijo podporo in svetovanje. Različne vadbe in terapije so zagotovljene v centru oblikovanja telesa WHB INSTITUTE v Novem mestu.

Spremembe že po prvem obisku

Spremembe se občutijo že po prvem obisku, konkretni rezultati pa se pokažejo v nekaj dneh. Tako pri napravah z infrardečo svetlobo pri 20 minutah vadbe porabite do 1500 kilokalorij, kar je 3-4 krat več kot pri navadni vadbi. To pomeni, da V ENEM MESECU pridete lahko do manjšega obsega za ENO KONFEKCIJSKO ŠTEVILKO.

 hujšanje foto2Kako se znebiti celulita ?

Terapije omogočajo neposredno delovanje na maščobne celice – te se odprejo, limfa prevzame odpadne produkte, ki se z urinom odstranijo iz organizma, maščoba pa se kot triglicerid izloči v krvni obtok in jo porabimo v obliki energije. Gre za pospešen naraven biološki proces. Rezultat je zmanjšanje celulita.

Z vajami pod infrardečo svetlobo zmanjšajo obseg posameznih delov telesa, dosežejo elastičnost kože, lepši tonus in presnovo. Vadba je preprosta in enostavna ter poteka leže, z uporabo uteži, pri čemer sklepov in hrbtenice ne preobremenite. Gibanje pod infrardečo svetlobo izboljša tudi prekrvavitev in učinkovito pomaga pri odpravi celulita.

Izpolnite spodnji obrazec! Prvim tridesetim, ki se boste prijavili, bomo podarili BON v višini 30 evrov pri nakupu rednih paketov + 3 brezplačne terapije, zato se prijavite TAKOJ!