• C Novo mesto
  • 20:44
  • Ned, 13.06.2021

Povabilo v šolo za pse sredi narave

S svojim delovanjem je šola za pse Smrček začela v letu 2010.

Prostora za šolanje psov imajo veliko, saj imajo za šolanje v pasji šoli Smrček namenjeno posestvo v velikosti 5.500 m2, ki je v celoti ograjeno, da lahko psi prosto tekajo, brez bojazni, da bi vam ušli ali da bi se pripetila kakšna druga nevšečnost. Pasja šola je sredi narave, obdana s travniki in gozdom, ki ponuja veliko možnosti za treninge in sprehode v naravi.

Šolanje psov

Pri šolanju psov je na prvem mestu pozitivna motivacija na podlagi igre in nagrade s hrano. Pri šolanju psov se individualno prilagajajo vsakemu psu in lastniku posebej. V šoli za pse vas kuža uboga, psi pa so socializirani, navajeni ljudi in drugih psov. Težave, kot so vlečenje psa, agresivno vedenje in druge oblike odklonskega vedenja, uspešno odpravljajo. Novost v ponudbi je tudi šola trikcev in agility.

Nudijo tudi možnost nakupa že izšolanega psa, psa za varovanje oseb, objekta ali druge namene in potrebe. Šolajo pa tudi pse za varnostne službe.

Za več informacij so na voljo:

smrček jpg

Hotel za pse

Zgradili so popolnoma novi hotel za pse, ki ustreza vsem standardom. Hotel je zidan ter ima zunanji in notranji del, boksi pa so različnih velikosti glede na velikost  psov. Boksi so zidani tako, da so poleti hladni, za zimske dni pa imajo vgrajeno talno gretje. Ves čas pa imajo v boksu in v izpustu na razpolago svežo vodo. Hotel je popolnoma ograjen in ima 1500 m2 izpusta. Čez dan se psi vozijo tudi na sprehode in na vadbišče, kjer pa imajo ograjeno 5500 m2 in lahko psi prosto tekajo.

Vir in foto: M. Š.