• 18.09C Novo mesto
  • 23:45
  • Tor, 18.06.2019
  • Prijava

Raka lahko ozdravimo – Zdravilna moč aloje arborescens

Triletna Carolina iz Firenc v Italiji je imela levkemijo. Jemala je pripravek iz aloje arborescens, čeprav je bila v bolnišnici zaradi kemoterapije. Njene vrednosti so se zmanjšale s 70 % na 3 %.

Zdravniki so staršem pojasnili, da je »pred začetkom zdravljenja njen organizem bil kot nekakšna puščava; zdaj pa je v organizmu bogata flora, razpršena povsod in simptomi bolezni so se zmanjšali.« Zadnje novice poročajo, da se Carolina dobro počuti. Za zahvalo za njeno ozdravitev sta se starša odločila posvojiti otroka.

Gre za eno izmed številnih zgodb uporabnikov aloje arborescens, ki so imele srečen konec. Najdete jo v knjigi Raka lahko ozdravimo, katere avtor je brazilski pater Romano Zago. Čeprav aloja arborescens v naših krajih sama ne uspeva, je omenjena knjiga tudi pri nas povzročila pravi razmah uporabe te čudežne rastline.

Številni znanstveni in medicinski spisi že leta potrjujejo antioksidantne lastnosti aloje arborescens. Pater Romano Zago se je pred leti srečal z receptom, ki se je prenašal ustno po revnih delih v Braziliji, kjer prebivalci nimajo denarja za specializirano zdravstveno oskrbo. Ker se je tudi sam prepričal o učinkovitosti recepta, se je odločil, da ga objavi na mednarodni ravni, s tem pa je sprožil številne razprave.

Aloja arborescens deluje od znotraj navzven, zato je spekter delovanja izredno širok. Uporabniki tako poročajo, da jo uporabljajo za krepitev imunskega sistema, zniževanje sladkorja in holesterola, za čiščenje telesa, spodbujala naj bi delovanje prebavnega sistema, srca, jeter, žolča in ledvic. Blaži stranske učinke kemoterapije in pomaga pri boleznih, kot sta rak in tumor. Pomaga pri vnetju oči, izboljšuje vid in odpravlja sivo mreno. Deluje protivirusno in odpravlja vnetja. Blaži težave s prebavo ter ugodno vpliva na želodec in črevesje. Pomagala naj bi celo pri boleznih okostja – revmi. Izboljšuje zadah in uravnava telesno težo, nepogrešljiva pa je tudi v obdobju prehladov in virusnih obolenj. fruktus

Vse našteto je le delček tega, o čemer poročajo uporabniki rastline. Omenjeno knjigo in številne zgodbe uporabnikov aloje si lahko preberete na spletni strani www.fruktus.si, kjer boste našli tudi podrobnejše informacije o rastlini in njeni uporabi.

Če bi sami želeli preizkusiti učinkovitost aloje arborescens, so vam pripravili poseben paket vseh potrebnih sestavin, da si svež napitek pripravite kar sami doma. Vse sestavine so slovenskega izvora, priložena so tudi navodila, tako da je postopek priprave napitka res enostaven in primeren za vsakogar.