• C Novo mesto
  • 15:43
  • Sre, 22.09.2021

Raziskava pokazala, da ta velikost penisa najpogosteje pripelje žensko do vrhunca

Veliko moških se obremenjuje z velikostjo svojega penisa; ji bo všeč? Bo dovolj velik zanjo? Jo bom zmožen pripeljati do orgazma? Ne moremo se slepiti, velikost penisa je pomembna za moške, gre za njihov ponos. In navsezadnje je pomembna tudi veliko ženskam. Kaj pa menite vi?

Spletni portal Big One Dating je izvedel raziskavo, v kateri so ugotavljali, kakšna velikost penisa ženske najpogosteje pripelje do orgazma. V raziskavi je sodelovalo 4761 žensk, ki so odgovarjale na dve vprašanji: kako velik penis je imel moški, s katerim so imele nazadnje spolni odnos in ali so takrat dožiele orgazem. Ko so nabrali vse podatke, so ugotavljali povezavo med velikostjo penisa in pogostostjo orgazmov pri ženskah. Vse to so seveda rezultati ene raziskave in jasno je, da obstajajo tudi izjeme, poudarjajo pri Big One Dating. Še vedno je možno, da moški z manjšim penisom z lahkoto pripelje žensko do orgazma, medtem ko moški z večjim penisom ni nujno tako spreten. Kljub temu so rezultati raziskave pokazali sledeče:

Najbolj zaželen je penis velikosti 20 centimetrov

Velikost penisa, pri kateri največ žensk doživi orgazem, je 20 centimetrov. Kar 44 % žensk je pri tej velikosti doživelo orgazem. Tesno mu sledi penis velikosti 23 centimetrov (orgazem je doživelo 42 % žensk), nato pa še penis velikosti 25 centimetrov (orgazem je doživelo 39 % žensk) in penis velikosti 18 centimetrov(orgazem je doživelo 34 % žensk). Raziskava je zagotovo pokazala, da je velikost penisa pomembna in morda imajo moški z 20 centimetri na videz najlažjo nalogo, ampak to še zdaleč ne pomeni, da ne more vsak moški ne glede na svojo velikost penisa zadovoljiti svoje partnerice.

Poleg velikosti je pomembno še marsikaj drugega …

Veliko sodelujočih žensk v raziskavi je povedalo tudi, da je celo bolj kot dolžina pomembna širina oziroma debelina penisa. Praviloma se sicer z večanjem dolžine penisa poveča tudi debelina. Tukaj pa je seveda potrebno upoštevati še dejstvo, da je najbolj pomembno (bolj kot dolžina in debelina penisa), da moški žensko začuti in v postelji dobro ve, kaj počne. Da ne izpolnjuje le svojih želja, ampak se potrudi tudi, da med rjuhami počne tisto, kar je všeč ženski. Prepustite se torej strasti in medsebojni privlačnosti, pazite, da niste preveč sebični v postelji in predvsem – pogovarjajte se. Bodite sproščeni, povejte, kaj vam je všeč, in poslušajte svojega partnerja, potem pa poskusita drug drugemu ugoditi. Komunikacija je ključ do uspeha! V spodnjem videu pa si lahko ogledate podrobnosti iz raziskave:

 

Če torej povzamemo celotno raziskavo, bi lahko rekli: velikost je pomembna, a kljub temu največji penis ni nujno tudi najboljši.

NaDlani.si; Foto: Pexels