• C Novo mesto
  • 09:46
  • Čet, 28.09.2023

Razkritje nosečnosti na zabaven in kreativen način

Kako povedati partnerju za svojo nosečnost? Za razkritje nosečnosti obstaja toliko različnih načinov, da lahko prav vsaka ženska poišče tistega pravega zase.

To lahko naredite povsem sproščeno: “Dragi, a lahko prineseš kruh in mleko iz trgovine? Aja, danes sem ugotovila, da sem noseča …”. Lahko pa npr. posnamete super zanimiv video na to temo, ga objavite in celemu svetu sporočite, da ste noseči. Možnosti je res ogromno, vse pa je odvisno od vašega razpoloženja in osebnih preferenc. Bo torej vaše razkritje nosečnosti zabavno, resno, romantično ali čudaško?

Zagotovo je nosečnost oziroma odkritje, da ste noseči, ena izmed najbolj pomembnih prelomnic v življenju. Včasih je izbrati pravi čas za razkritje nosečnosti lahko zelo zahtevno opravilo. Po drugi strani pa ste po vsej verjetnosti zelo vznemirjeni in navdušeni, zato želite svojo veselo novico čimprej sporočiti naprej. Ena izmed prednosti zgodnjega razkritja nosečnosti je v tem, da se vam ni treba pretvarjati, da niste noseči. Ni vam potrebno iskati izgovorov za pridobivanje telesne teže, se na izvirne načine izmikati kozarcu vina, prikrivati simptome jutranje slabosti in tako naprej.

Razkritje nosečnosti – povejte s stilom

Napisali smo že, da lahko svojo nosečnost “obelodanite” na čisto enostaven način. Beseda ali dve v kuhinji, kratek telefonski klic, sms sporočilo in zadeva je opravljena. Vseeno pa si najbrž večina žensk želi, da bi jim ta dogodek še dolgo ostal v spominu.

Ali nikakor ne najdete pravega načina, kako povedati za svojo nosečnost? V nadaljevanju razkrivamo nekaj zanimivih načinov.

Kako novico o nosečnosti sporočiti partnerju?

Ko vaš partner pride domov iz službe, mu povejte, da ste za njega pripravili prav nekaj posebnega, in da se presenečenje nahaja v kuhinji. Ko bo vstopil v kuhinjo, ga bo omamen vonj po sveže pečenem kruhu pripeljal do pečice, v kateri bo zagledal štručko kruha. Zdaj imate na voljo dve možnosti. Lahko bo takoj dojel sporočilo, se začel smejati in vas objel. Druga možnost pa je ta, da bo kot sestradan volk planil na štručko ter se pri tem spraševal, zakaj ste spekli samo eno ;-).

Včasih je izbrati pravi čas za razkritje nosečnosti lahko zelo zahtevno opravilo.

Razkritje nosečnosti lahko izvedete tudi na naslednji način. V lično škatlico položite en grah, zraven pa priložite sporočilo, na katerem piše: “Zdaj sem še majhen, a hitro rastem”.

Naslednja možnost za razkritje nosečnosti je ta, da nekam v stanovanju položite kakšen kos oblačila za dojenčke ali pa kakšno igračko. Če ne drugega, boste kmalu spoznali vsaj to, kako dobro vaš partner opazuje.

Svojemu partnerju pa lahko preko mobilnega telefona pošljete tudi sliko ultrazvoka ali pa sliko testa, s katerim ste potrdili svojo nosečnost. Nato pa le še počakajte, da bo zazvonil telefon. Majhno opozorilo: ko boste pošiljali dokazni material, ga nikar pomotoma ne pošljite vsem svojim kontaktom. Si lahko zamislite, kakšna zmeda bi nastala?

Prepričani smo, da vam bodo naši nasveti pomagali. Morda boste z njihovo pomočjo prišli še do kakšne svoje izvirne ideje. Predvsem pa si zapomnite naslednje: razkritje nosečnosti naj bo predvsem takšno, da bo odražalo vašo osebnost. Bodite kot Frank Sinatra: Do It Your Way!

Pripravila: Monika M.