• C Novo mesto
  • 09:20
  • Ned, 26.06.2022

Sevničan za nominacijo “eksal” steklenico Jack Daniel’s-a. Pa ga je res?

Na spletu se je pojavil posnetek Sevničana, ki prikazuje kako je za “nominacijo” eksal steklenico Jack Daniel’s-a.

Po svetu se je nominacija razširila že pred meseci, po nekod celo pred letom ali več, šele zadnje tedne pa je ta “pivska igra” zadela tudi Slovenijo. Gre za igro kjer posnameš kako “eksaš” pijačo (navadno gre za pivo), po koncu pa nominiraš dva prijatelja, ki morata storiti podobno (če želita).

Posnetek, ki ga je Sevničan objavil je v nekaj dneh dosegel gledanost preko 25.000 ogledov in vsako uro narašča. Avtorja posnetka smo povabili, da za naš časopis Na dlani pove kako mu je to uspelo, …. vendar prej si oglejte video.

 

Sevničan nam pojasni, da je šlo za potegavščino s katero je želel “testirati” naivnost gledalcev posnetka.

Na Facebooku je zapisal:

Samo da vas obvestim, da je vse kul. Posledice sem čutil že po prvi uri. Nenormalno me je prtisnal na WC. Očitno, če spiješ na ex 0,7L ledenega čaja te kr fajn prtisne na WC hahaha… A ste vi normalni, da bi spil celga Jakata? haha no, pa mate neki za govorit naokol… Nauk zgodbe… ni vsem za vrjet kaj pokažejo na TV in napišejo na internetu… tisti k vas je res zanimal, ste me poklical/pisal in sm povedu

nadaljuje še

p.s. kako to, da je zgledal da je original…. Jack, Ledeni čaj, Olfa nož, sekundno lepilo, črn flomaster in malo mirne roke pa živčkov in tadammmm 🙂 ”

 

Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

 

dolenjske lekarne poletje