• C Novo mesto
  • 18:23
  • Sob, 04.12.2021

Ta 3 astro znamenja morajo nujno okrepiti imunski sistem

Vsakdo se kdaj spopada s praskanjem v grlu, zamašenim nosom, slabim počutjem, herpesom in podobnimi simptomi, ki kažejo nato, da je vaš imunski sistem oslabel. Velik vpliv na to, kako dober imunski sistem imate, je zagotovo življenjski stil, ki ga prakticirate. Na vaš imunski sistem pa lahko vplivajo tudi drugi dejavniki – celo astrologija, pravijo. Nekatera astrološka znamenja naj bi bila bolj nagnjena k občutljivosti in bi zato morala še bolj paziti na to, da skrbno in redno krepijo svoj imunski sistem. Ste tudi vi na seznamu? Brž preverite.

Devica

Če ste po horoskopu devica, verjamemo, da v tem trenutku ni hujšega kot dejstvo, da ste opazili, da ste na seznamu astroloških znamenj, ki morajo okrepiti svoj imunski sistem. Ker sicer veljate za perfekcionista, ki se zelo težko sprijazni s tem, da v čem niste najboljši in da ne dosegate najboljših rezultatov, vas je to najbrž presenetilo. Sploh zato, ker si prizadevate, da bi jedli veliko zelenjave, se veliko gibali in živeli v urejenem, včasih celo preveč sterilno čistem okolju. Vaš problem ni v nezdravem načinu življenja, vaš problem se skriva v tem, da si preveč prizadevate za zdrav način življenja. Posledično se prevel obremenjujete, če se kdaj pregrešite in si privoščite tortico namesto špinače. Na splošno ste preveč pod stresom, ki se ga ne znate znebiti, zaradi česar trpi tudi vaš imunski sistem in vaše zdravje. Umirite se in zadihajte. Ne bo konec sveta, če en dan ne boste doma posesali. Pomembno je, da se naučite sprostiti in odmisliti nepomembne težave, ki v resnici sploh niso težave.

Rak

Rak je zelo občutljivo astrološko znamenje, tako mentalno kot tudi fizično. Stvari vas hitro prizadenejo, stresne situacije in težave si preveč jemljete k srcu, obenem pa trpi še vaše fizično zdravje. Imate občutljivo prebavo, a si kljub temu večkrat ne morete pomagati, da si ne bi privoščili kakšnega priboljška, za katerega dobro veste, da vam ne bo naredil nič dobrega. Svetujemo vam, da se osredotočite predvsem na zdravo prehrano, uživate veliko zelenjave in živil, ki so bogata z zdravimi omega-3 maščobnimi kislinami. Tudi vi si morate vzeti čas zase, temeljito premisliti stvari, ki vas preganjajo in se distancirati od težav, ki se ne dotikajo neposredno vas.

Ribi

Ljudje, ki so rojeni v znamenju ribe, veljajo za empatične, nesebične in vedno pripravljene pomagati. Za svoje bližnje bi naredili praktično karkoli, ravno tako pa ste na voljo za pomoč tudi popolnim neznancem. To je pohvale vredna vrlina, a včasih morate znati potegniti črto in reči ne. Ljudje vas zaradi vaše narave prepogosto izkoriščajo, na račun tega pa trpite vi in vaše zdravje. Naučite se, da najprej poskrbite zase, za svoje zdravje in dobro počutje, šele nato pa za druge.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels