• C Novo mesto
  • 23:44
  • Pon, 18.10.2021

Ta astrološka znamenja najbolj trpijo ob trenutnih ukrepih proti covidu-19

Različni ljudje se različno odzivajo v težkih in stresnih situacijah. Nekateri razmišljajo bolj racionalno in skušajo na čim bolj miren način rešiti težave, drugi povsem izgubijo živce, svojo jezo in obupanost stresajo na ljudi v bližini in nikakor ne najdejo načina, kako se na zrel način soočiti s problemi. Kako boste vi odregirali na stresno situacijo, je v določeni meri odvisno tudi od tega, kaj ste po horoskopu. Vsi se dobro zavedamo, da trenutna situacija s covidom-19 ni ravno rožnata, marsikdo ima težave s sprejemanjem ukrepov, ki naj bi bili namenjeni zajezitvi širjenja koronavirusa. Katerim astrološkim znamenjem je trenutno najbolj težko? Ste med njimi tudi vi?

Ribi

To je astrološko znamenje, za katerega je značilno, da v njem vre na tisoče različnih čustev in občutkov, ki se neusmiljeno mešajo med seboj in v določenem trenutku preprosto izbruhnejo na plan. Ljudje, rojeni v znamenju ribe, pogosto prehitro in preveč razmišljajo, ko pride do stresne situacije, pa se ne znajo zadržati in svojo jezo takoj stresejo na druge. Zelo hitro jih zagrabi panika, na racionalno razmišljanje in osnovni bonton v družbi lahko v trenutku, ko jih  nekaj razjezi ali vznemiri, povsem pozabijo.

Lev

Lev je astrološko znamenje, ki najprej pomisli nase in šele nato na vse druge. Solidarnost ni ravno primarna vrednota levov, pomembno je, da so najprej srečni in zadovoljni oni sami, šele nato bodo razmišljali o drugih – če sploh. Nenehno morajo biti v središču pozornosti – ne glede na to, ali so izpostavljeni v dobri ali slabi luči. Hitro jih lahko prevzame nestrpnost, zaradi česar se lahko spustijo v prepir praktično z vsakim mimoidočim. Če ste po horoskopu lev, vam svetujemo, da v stresnih situacijah najprej globoko vdihnite, se poskusite umiriti in pomisliti, kako se počutijo drugi, šele nato pa povejte, kaj vam leži na duši.

Oven

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, so trmasti. Ko so v nekaj prepričani, jih je težko prepričati v nasprotno – četudi z argumenti. Ovni so znani tudi po tem, da preveč razmišljajo o enem in istem problemu. Celo do te stopnje, da je v njihovih glavah isti problem naenkrat videti veliko hujši, kot je v resnici. Večkrat pretiravajo, zaradi česar jih marsikaj v trenutnih razmerah pretirano vrže iz tira in razburi. Zdi se jim, da se jim dogajajo strašne krivice, ne zavedaji pa se v resnici, da so morda oni tisti, ki pretiravajo.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels