• C Novo mesto
  • 12:35
  • Sob, 27.11.2021

Ta astrološka znamenja so najbolj prepirljiva od vseh – pazite se jih

Veliko ljudi povsem mirno rešuje spore, se skuša izogniti nepotrebnim prepirom in stvari zmeraj razčistiti do konca. Še več pa je takšnih, ki se prepirom enostavno ne morejo upreti, saj morajo nasprotni strani na vsak način dokazati, da so boljši in da imajo prav. Vam je to kaj znano? Zagotovo ste se že kdaj prepirali s kakšno takšno osebo. Astrologija pa lahko pove veliko o tem, kdo je bolj nagnjen k prepirom in kdo manj. Preverite, ali ste tudi sami na seznamu največjih prepirljivcev.

Škorpijon

Škorpijoni vas lahko pičijo tam, kjer najbolj boli. Z njimi se zlahka znajdete v prepiru, če rečete nekaj, kar ni v skladu z njihovim mnenjem ali trenutnim razpoloženjem. In za škorpijone ne velja le, da so hitro razdražljivi in vzkipljivi, ampak znajo biti med prepirom tudi precej nesramni. Izrečejo vam lahko besede, ki zelo močno bolijo, znajo vas užaliti in ponižati. Morda vsega, kar vam v afektu izrečejo, v resnici ne mislijo resno, vendar si v tistem trenutku ne morejo pomagati, saj enostavno eksplodirajo.

Lev

Levi so znani po tem, da pogosto pozabijo na empatijo in sočutje. Velikokrat imajo v mislih samo sebe, prav tako znajo biti zelo egoistični. Ker so to divje, temperamentne osebe, ki obožujejo dramo, ni nobena skrivnost, da velikokrat začenjajo tudi prepire – včasih čisto po nepotrebnem. Ne prenesejo dejstva, da so naredili napako in da vsakič morda nimajo prav. Ne znajo se opravičiti in se pokesati, češ da so oni tisti, ki so naredili narobe. Vse to boste od levov zelo težko dobili. Je pa res, da boste z levom najhitreje končali prepir, če se boste opravičili in pokesali vi – četudi imate prav. Če se kdaj zgodi, da morate hitro končati prepir z levom, se tega zagotovo velja spomniti.

Rak

Raki so zelo čustvene osebe, ki jih pogosto prizadenejo že malenkosti. Morda z nekim dejanjem niste mislili čisto nič slabega, pa je bil rak užaljen. In namesto, da bi vam to takoj povedal, bo to nekaj časa držal v sebi, dokler ne bo eksplodiral in tako zanetil hudega prepira. Čeprav rak velja za mirno in sočutno znamenje, je zanj značilno, da v sebi zelo pogosto trpi, potem pa naenkrat izbruhne.

Bik

Bik morda ni znamenje, ki bi načrtno začenjalo prepire zaradi nepotrebnih malenkosti, vendar vam svetujemo, da se z bikom ne zapletate v prepir. Bik namreč velja za eno najbolj trmastih znamenj, s katerim prepira zlepa ne boste končali. Z bikom se boste lahko prepirali celo več dni, saj vam na noben način ne bo dopustil, da bi imeli vi prav. Če seveda imate tudi vi tako močno voljo, da to vzdržite.

NaDlani.si; Foto: Pexels