• C Novo mesto
  • 15:48
  • Čet, 28.10.2021

Ta astrološka znamenja v letošnjem poletju čaka nova ljubezen

Globoko v sebi si vsi želimo najti osebo, s katero bomo delili vse vesele in žalostne trenutke v svojem življenju – naj se sliši še tako osladno – osebo , s katero se bomo postarali in živeli srečno do konca svojih dni. Če ne verjamete v sorodno dušo, zagotovo verjamete, da nekje na svetu obstaja nekdo, ki vas zna nasmejati, je skrben do vas in si želi z vami preživeti vsako minuto svojega življenja. Če te osebe še niste spoznali ali pa vsaj niste prepričani, da ste jo, se vam bo v letošnjem poletju morda končno nasmehnila sreča. Kar tri astrološka znamenja bodo v naslednjih vročih mesecih spoznala osebo, ki bo močno razburkala njihovo ljubezensko življenje – in to v pozitivnem smislu. Preverite, ali ste med njimi.

Oven

Končno, čakanja je konec! Če ste rojeni v znamenju ovna, boste poleti končno spoznali osebo, s katero boste preživeli božanske romatične in strastne trenutke. Vsaka sekunda, ki jo boste preživeli skupaj, bo kot iz pravljice. Vsi ovni, ki ste že v razmerju, pa lahko pričakujete nekaj pozitivnih sprememb. Čakajo vas trenutki, ki vas bodo močno povezali s partnerjem in v vas ponovno prebudili tisto iskrico, ki je morda začela ugašati. Vse to vas bo spomnilo na dejstvo, kako srečna sta lahko v resnici, da imata drug drugega.

poletna ljubezen

Bik

Če ste po horoskopu bik, se pripravite. To poletje bo divje. Verjetno že imate načrte, kaj boste počeli, in nikar jih ne spreminjajte. Na počitnicah vas čaka nova oseba, ki vam bo zmešala glavo. Na prvi pogled se vam bo zdelo, da je vaše popolno nasprotje, a kemija med vama bo naredila svoje. Zdelo se vama bo, da drug brez drugega ne moreta preživeti niti minute, preprosto neločljiva bosta. Vendar bodite previdni, saj je možno, da se bodo stvari po skupaj preživitih počitnicah nekoliko spremenile. Pomembno je, da se iskreno pogovorita o tem, kaj si želita.

Devica

Hočete ali nočete, leto 2021 je eno najbolj uspešnih let za vas. Tako na poslovnem kot tudi ljubezenskem področju. Če ste končno pripravljeni, da se spustite v resno razmerje, je to poletje več kot odlična priložnost. Imeli boste manj skrbi in več časa, da se posvetite svojemu partnerju in skupaj nadoknadite izgubljene trenutke v prvi polovici leta ter preživite nekaj kvalitetnega prostega časa. Če ste samski in svojo pravo ljubezen še iščete, nikar ne obupajte. Vzemite si nekaj časa zase in se posvetite svojim hobijem. Počnite tisto, kar vas veseli. Zvezde so vam to poletje izjemno naklonjene. Svojo ljubezen boste našli takrat, ko boste najmanj pričakovali.

NaDlani.si; Foto: Pexels