• C Novo mesto
  • 20:09
  • Sob, 04.12.2021

Ta astrološka znamenja veljajo za najbolj ljubosumna 

Ljubosumje je eno izmed najbolj močnih negativnih čustev, ki nas preplavi, ko se počutimo negotovo in nesamozavestno. Nekateri se ne obremenjujejo, drugi pa začutijo jezo, ko je nekdo v nečem boljši od njih ali ko nekdo začne zvezo z njegovo bivšo. Osebe, ki ne čutijo ljubosumja, so ponavadi čuteče, razumevajoče, zaupljive ali pa jim je preprosto vseeno. Svet bi bil lepši, če bi bilo več takih, je pa res, da je ljubosumje težko kontrolirati. In pravijo, da je malo ljubosumja celo dobrodošlega. Ste vedeli, da lahko na to, kako ljubosumna oseba ste, vpliva tudi vaš horoskop? Katera astrološka znamenja so najbolj ljubosumna?

Škorpijon (23. oktober – 21, november)

So najbolj ljubosumna astrološka znamenja med vsemi. Niso preveč zaupljivi, ljubosumni lahko postanejo že, če nekdo le stoji v bližini njihovega partnerja.

Rak (21. junij – 22. julij)

Raki so precej ljubosumni, vendar pa imajo talent to ljubosumje skiti. Da jim nekaj ne odgovarja, ponavadi ne pokažejo, če pa že pokažejo, to ni najbolj prijetno.

Lev (23. julij- 22. avgust) 

Levi so verjetno najbolj ljubka in strastna znamenja. Razumejo, ko stvari ne gredo po njihovo. Ko pa njihov partner posveča pozornost komu drugemu namesto njim, postanejo ljubosumni. Če ne dobijo toliko pozornosti kot je potrebujejo, postanejo prava živčna razvalina.

Devica (23. avgust – 22. september) 

Device veljajo za zelo ljubosumne, vendar ne v partnerskem odnosu. Ljubosumni postanejo v službi ali družbi, ko je nekdo boljši od njih.

Oven (21. marec – 19. april) 

Ovni so strastni in muhasti. Ne spadajo med znamenja, ki hitro postanejo ljubosumna. Če pa do ljubosumja pride, se je bolje umakniti.

Bik (20. april – 20. maj) 

Kljub temu, da biki veljajo za negotove in posesivne, niso ljubosumni. Biki so razumevajoči in potrpežljivi, zato se zavedajo, da ni dobro ravnati pod vplivom čustev.

Kozorog (22. december – 19. januar) 

Kozorogi imajo veliko samokontrole. Četudi bodo čutili malce ljubosumja, nikoli ne bodo naredili ničesar, niti ne bodo svojih čustev pokazali.

Tehtnica (23. september – 22. oktober) 

Tehtnice so zelo razumevajoče. Ne marajo soočenja ali konflikta, tako da ne boste vedeli, četudi bodo kdaj ljubosumne.

Strelec (22. november – 21. december) 

Strelci so zelo avanturistični in optimistični ljudje. Prej bi se zgodilo, da so drugi ljubosumni na njih kot obratno.

Vodnar (20. januar – 18. februar) 

Vodnarji hitro rešijo problem in se pogovorijo, še preden bi se po nepotrebnem počutili negotovo.

Ribi (19. februar – 20. marec) 

Ribe niso ljubosumne – nikoli! Zaradi njihove ljubezni do ljudi jim je občutek zavisti in ljubosumja popolnoma neznan.

Dvojčki (21. maj – 20. junij) 

Dvojčki imajo brezskrben odnos do življenja, zato nikoli ne postanejo ljubosumni. Preprosto se jim ne ljubi ukvarjati s tem. Zaradi takšnega načina življenja so to ljudje, s katerimi je prijetno preživljati čas.

Pripravil NaDlani, Foto; Pixbay