• C Novo mesto
  • 06:35
  • Tor, 28.06.2022

Tako boste popolnoma pripravljeni na erotične užitke

Na žalost včasih naše telo ni pripravljeno na seks, čeprav si naša glava tega želi. Čeprav imamo nešteto priložnosti za poletno romanco in si želimo sprostitve v doživljanju erotičnih užitkov, se pogosto zgodi, da naše telo naše želje ignorira. Pa vendar še ni vse izgubljeno! S preprostimi triki se lahko naučimo, kako postati tudi telesno vzburjeni in tako pripravimo naše telo na užitek.

Zavedajte se, da je vsako telo unikatno in da nanj lahko vpliva nešteto dejavnikov. Trije glavni spolni hormoni (estrogen, progesteron in testosteron) močno vplivajo na naš libido in na željo po spolnosti in ko ti hormoni niso v ravnovesju (npr. zaradi pomanjkanja spanca ali zaradi vsakodnevnega stresa), se lahko vaša sposobnost telesnega vzburjenja močno poslabša.

  1. Naložite si aplikacijo za vzburjanje

Ja, dandanes obstajajo tudi takšne aplikacije. Na spletu najdete najrazličnejše aplikacije, ki vas naučijo doseči telesno pripravljenost za spolnost. Nekatere temeljijo na seksi fotografijah, druge na seksi zvočnih posnetkih, tretje pa na pripovedovanju erotičnih zgodbic.

  1. Kupite vibrirajoče spodnjice

Mogoče za vibrirajoče spodnjice slišite prvič, vendar vsekakor veljajo za najbolj klasično spolno igračko, ki je najljubša številnim ženskam po svetu. Če ste še posebej drzni, jih lahko oblečete kar na zmenek in prepustite daljinski upravljalnik vašemu partnerju. Seveda pa jih lahko oblečete tudi doma, medtem ko pripravljate večerjo.

  1. Igra vlog

Tukaj ne mislimo le na igro vlog z vašim partnerjem ali partnerko. Preizkusite se v igri vlog s samim sabo in ustvarite izjemno erotični »alter ego«, ki se ne obremenjuje s službenimi obveznostmi ali z vsakdanjim stresom. Lahko si kupite kakšno lasuljo in seksi kostum, kar bo olajšalo vaše poistovetenje z vlogo.

  1. Preglejte erotične fotografije

To ne pomeni, da morate pogledati fotografije povsem golih ljudi v zelo izzivalnih položajih. Lahko le pustite svoji domišljiji prosto pot, ko gledate fotografije oglasa za spodnje perilo, kopalke ali pa kavbojke. Pogosto so osebe na fotografijah zelo privlačne, le pogledati jih morate z erotičnega zornega kota.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash