• C Novo mesto
  • 05:55
  • Tor, 21.03.2023

Tako se obnašajo moški, preden prevarajo svojo partnerko

Raziskave so pokazale, da so določene navade skupne moškim, tik preden se odločijo prevarati svojo partnerko. Če opazite več od spodaj naštetih simptomov, je čas, da ukrepate. Globoko vdihnite, ohranite mirne živce in se iskreno pogovorite s partnerjem. Če se obnaša tako, je to zagotovo znak, da je v vašem razmerju nekaj hudo narobe.

Bolj skrbi za svoj videz

Preden vas bo moški prevaral, bo poskrbel, da dobro izgleda. Več bo dal na higieno, bolj bo skrbel, kaj bo oblekel, kako bo dišal, morda se bo ubadal celo s tem, kako izgleda njegova pričeska. Če naenkrat opazite, da vašega moškega nenehno skrbi njegov videz, je to zagotovo znak, da se nekaj dogaja. Da po vsej verjetnosti želi na nekoga napraviti dober vtis.

Preneha s prepiri

Zatišje pred nevihto, bi lahko rekli. Če sta se prej veliko prepirala in dobro veste, da v vajinem razmerju ostajajo nerazčiščene stvari, on pa je naenkrat nehal s prepiri, nekaj zagotovo ni vredu. Navsezadnje je bolje, da stvari rešita, kot pa da jih pometeta pod predpražnik, kjer se nabirajo, dokler enkrat ne poči. Moški, ki se odloči prevarati svojo partnerko, pa se prepirom izogiba, saj ima slabo vest. Poleg tega išče pobeg od realnosti pri ljubici in izgubi voljo, da bi doma sploh še reševal nestrinjanja in težave.

Svoji partnerki očita nezvestobo

Nekdo, ki ima slabo vest zaradi svojega početja, lahko pozornost preusmeri na partnerja. Namesto, da bi vam povedal, zakaj je v razmerju nesrečen oziroma kaj je razlog, ki ga je privedel do varanja, bo raje vam očital, da ste se spogledovali z mimoidočim ali pa bo na videz ljubosumen na sodelavca. V resnici pa je vse, kar počne, le projekcija lastnih dejanj in nezadovoljstva s samim seboj na vas.

Spremeni svoje rutine in urnike

Naenkrat ostaja dlje v službi? Ima sestanke ali pa se dobiva s prijatelji, ki jih vi ne poznate? Se odloči celo za vikend oddihe ali pa službena potovanja, ki se jih prej nikdar ni udeleževal? Morda je čas za razmislek.

Na področju spolnosti se zgodijo velike spremembe

Pri nekaterih moških, ki se namenijo prevarati svojo partnerko, se zdi, da jim je za spolne odnose doma povsem vseeno. Drugi, ravno nasprotno, poskrbijo, da je v domači spalnici tako lepo in pestro, kot že dolgo ni bilo. Kakršnakoli večja sprememba, ki ji ne najdete posebnega razloga, je lahko znak, da se vašemu partnerju na področju spolnosti dogaja nekaj več kot vam. Morda ima slabo vest in se vam želi v postelji odkupiti. Morda pa je povsem izgubil interes za spolne odnose z vami, ker sanjari o nečem novem.

NaDlani.si; Foto: Pexels