• C Novo mesto
  • 20:57
  • Čet, 05.08.2021

Takšno žensko si želi vsak moški: imate katero od teh lastnosti?

Še iščete svojo sorodno dušo? Da se dva ujameta, je potrebno seveda veliko kemije in medsebojne privlačnosti, kasneje pa tudi truda ter kompromisov. Vendar ne zatiskajmo si oči – obstaja tip žensk, ki jih vsi moški (brez izjeme) obožujejo. Ženske, ki imajo spodaj naštete lastnosti, hote ali nehote na prvi pogled izjemno privlačijo moški spol in na njih naredijo zelo dober prvi vtis. Kako se bo zveza razvijala naprej, je seveda odvisno od več drugih dejavnikov. Ampak za začetek pa ni slabo, kajne? Preverite, ali imate katero od spodaj naštetih lastnosti.

Vsak moški si želi žensko, ki:

Podpira in verjame v svojega moškega

Namesto, da svojega partnerja obsojate, ga v njegovih odločitvah raje podpirajte. Če se vam njegova ideja resnično ne zdi dobra, mu to skušajte pojasniti, a nikar ga ne zatirajte, ampak mu stojte ob strani.

Je samozavestna in si privošči čas zase

Moški obožujejo samozavestne ženske. Ne marajo pa žensk, ki se že na začetku obnašajo zaščitniško in posesivni ter si želijo s svojim partnerjem preživeti vsako sekundo svojega življenja. Povsem zdravo je, da ima vsak od vaju svoje interese in hobije. Bolj od kvantitete preživetega skupnega časa je pomembna kvaliteta.

Skrbi zanj

Majhne pozornosti, nežnosti, tolažba, ko jo potrebuje. In seveda vzajemni užitki v postelji. Moški obožujejo ženske, ki med seksom iskreno uživajo, si drznejo povedati, česa si želijo in eksperimentirati.

Prizna, ko se moti in se takrat tudi opraviči

Velja rek, da imajo ženske vedno prav. Vendar vsi vemo, da v vsakem primeru to ne more držati. Če ste naredili napako, to priznajte in se opravičite. Komunikacija je ključ do uspeha.

Je iskrena

Bodite iskreni, ne lažite in se potrudite, da sporazumno rešite vsa neskladja. Nikar se ne igrajte užaljenih igric, ampak iskreno povejte, ko vas nekaj moti. Bodite pripravljeni tudi na to, da boste kritiko kdaj prejeli tudi vi. Ne bodite užaljeni, iščite rešitve.

Se mu odpre in mu je na voljo za globlje pogovore

Čeprav večina moških na prvi pogled morda ne deluje, da bi prekipevali od veselja, ko govorijo o svojih čustvih in občutkih, je včasih prav to tisto, kar potrebujejo. Moški obožujejo ženske, s katerimi čutijo, da lahko imajo prav poseben pogovor, ki ga ne morejo imeti z nobenim drugim. Všeč pa jim je tudi, če se jim odprete vi, jim pokažete, kako radi jih imate in kako zelo jih v resnici potrebujete.

NaDlani.si; Foto: Pexels, Unsplash