• 10.44C Novo mesto
  • 20:14
  • Sob, 31.10.2020

Te tri ženske so po horoskopu, najboljše partnerice za poroko

Ženske teh treh znamenj imajo izjemno energijo, moč in ljubezen. Za osvojitev moškega ne potrebujejo veliko, vedno vedo kaj hočejo in moški zlahka podležejo njihovim čarom. V zakon pa prinesejo veliko pozitivnih stvari.

 

RAKICE

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Ženska v znamenju raka goji močna čustva do svojega zakonca. Ima ga brezpogojno rada in bo zanj storila prav vse, kar bo seveda v njeni moči. Ta ženska bo, če vas bo imela resnično rada, za vas storila prav vse samo, da vas bo osrečila. Za majhne stvari ponavadi rada dramatizira, a to ni nič v primerjavi s tem, kar bo zate dala.

Za vas in vaše otroke bo ustvarila topel in udoben dom, kraj, ki ga boste imeli radi in kamor si boste želeli, čim prej vrniti. Poleg tega so Rakice odlične kuharske knjige, tako da boste zagotovo uživali v slastnih dobrotah.

So zelo skrbne matere, polne ljubezni. Njihovi otroci, pa so jim na prvem mestu.

 

LEVINJE

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ženska rojena v znamenju Leva je hkrati močna in ostra. Je bojevnica. Ima neizmerno moč in ogromno dobrih sposobnosti. Ob sebi potrebuje nekoga, ki je tak, kot je ona. Nikoli se ne bo zaljubila v navadnega moškega.

Te ženske se ne botrebujejo veliko truditi, da bi zapeljale kakšnega moškega. S svojim šarmom jih vedno hitro osvojijo.

So zveste partnerice in se svojemu moškemu popolnoma predajo. Njena ljubezen je zelo močna in pogosto se reče, da nikoli ne boste srečali ženske, ki ljubi kot levinja. Je pravi primer nesebične in čiste ljubezni.

Za svojega partnerja se bori, kot prava levinja, kot tudi za svoje otroke. Velja za eno bolj zabavnih mater, po horoskopu  in bo storila vse, da bo svoje otroke čim bolj zaščitila.

 

OVNICE

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Po mnenju astrologov moški pred temi ženskami padajo na kolena. So izredno močne in brezkompromisne. Storile bodo vse, da dosežejo točno to, kar si želijo.

Če mislite, da ste dovolj močni, da se spopadete s to žensko, jo samo poskusite. A ne pozabite, da jo morate vedno zabavati. Pozitivno bo vplivala na vaše družabno življenje in zaradi nje vas bo veliko ljudi gledaloz večjim spoštovanjem. Od nje se lahko veliko naučite.

Te ženske naredijo svoje moške močnejše, bolj odgovorne in pomembnejše.

Kot matere so zelo jasne, a nepristranske in običajno vzgajajo bodoče voditelje in zmagovalce.

 

 

Pripravila: N. P., Foto: Shutterstock, Pexels