• C Novo mesto
  • 23:00
  • Čet, 30.06.2022

Teh stvari poleti nikar ne počnite

poletni festival

Vsi radi načrtujemo, kaj bomo počeli med dopustom oziroma med poletjem. Še bolj pomembno pa je, da se izognemo stvarem, ki jih poleti ne smemo početi. V spodnjem članku vam predstavljamo tiste stvari, ki jih letos poleti nikakor ne smete narediti.

  • Pozabiti nanesti zaščitne kreme za sonce

Verjetno vas na to opomnijo že starši ali pa dermatologi, pa vendar ne bo škodilo, da vas še mi. Poleti je še toliko bolj pomembno, da nanesemo kremo z zaščitnim faktorjem, saj lahko sicer hitro pride do nastanka sončnih opeklin. Da ne omenjamo, da kronična izpostavljenost soncu povzroča kožnega raka. Z nanosom zaščitne kreme se tem posledicam enostavno izognemo.

  • Imeti poletne romance

Vsi sanjarimo o sladki poletni romanci, ampak v resnici ta izkušnja sploh ni tako čudovita. Ja, lepo je preživljati čas v dobri družbi in s sladkimi občutki, vendar pa se te romance redko razvijejo v pravo razmerje. Verjetno si ne želite, da ste na koncu poletja povsem sami in z zlomljenim srcem. Raje se čez poletje posvetite spoznavanju samih sebe, izkoristite čas s prijatelji in poskrbite, da vaša čustva ostanejo neprizadeta.

  • Odlašati

Vsi radi odlašamo, sploh pa poleti, ko veliko raje preživljamo brezskrbne dni na plaži ali ob bazenu. Ampak ali so res brezskrbni? Nikar ne odlašajte s svojimi obveznostmi. Poleti je še toliko pomembneje, da jih opravite v primernem času, da se lahko na dopust odpravite povsem neobremenjeni. Naredite seznam obveznosti, ki jih morate narediti, in se jih čimprej lotite.

  • Preživljati poletnih dni ob gledanju serij

Čeprav ste na dopustu in imate torej končno čas, da počnete stvari, ki jih sicer ne, nikar ne začnite gledati serij. Pojdite raje ven in se povežite z ostalimi. Pojdite na sprehod, srečajte se s prijatelji na kavi ali pa zvečer na pijači, pojdite na koncert … Poleti je vsak večer lahko magičen in zato je prav, da izkoristite vsako ponujeno priložnost.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash

 

oglaševanje