• C Novo mesto
  • 12:37
  • Sob, 27.11.2021

Ti astro pari se bodo do konca leta 2021 najverjetneje razšli

O tem, kako dobro funkcionirata skupaj kot par in koliko možnosti imata, da vama uspe skupna srečna prihodnost, lahko veliko pove tudi astrologija. Seveda je vsak par specifičen in ni nujno, da se obnaša točno tako, kot narekujejo zvezde, pa vendar bi lahko rekli, da vsaj nekaj pa je na tem. Žal se bodo določeni pari do konca leta 2021 razšli. Preverite, ali se med njimi nahajata tudi vidva.

Dvojčka in rak

Če ste po horoskopu dvojček, vaš partner pa rak, ali obratno, imate žal slabe možnosti, da vam v letošnjem letu (ali nasploh kadarkoli) uspe. To sta dve tako zelo različni astrološki znamenji, da pravzaprav težko najdeta skupne točke v življenju. Čeprav se vam morda trenutno zdi, da sta sveže zaljubljena in da lahko v življenju skupaj premagujeta vse ovire, v resnici ni čisto tako.

Tako zelo različna karakterja imata, da bosta slej ko prej ugotovila, da skupaj enostavno ne moreta funkcionirati in da nista kompatibilna – če tega že nista ugotovila. Rak je miren in občutljiv astro znak, ki ga lahko prizadenejo tudi najmanjše malenkosti, medtem ko so dvojčki zelo živahne osebnosti, ki brez družbe enostavno ne morejo živeti. Dvojček bo kljub zaljubljenosti potreboval svoje družabno življenje, medtem ko se bo rak zaradi tega začenjal počutiti zapostavljenega.

Lev in kozorog

Morda sta si v določenih lastnostih kar preveč podobna in to je tisto, kar dela vajino razmerje toksično. Oba sta samozavestni, ambiciozni osebi, ki se znata samospoštovati in ceniti, a v razmerju ravno zaradi tega funkcionirata zelo ozkogledo. To sta znamenji, ki sta večino časa osredotočeni sami nase in stežka premoreta nekaj empatije in skrbi za druge. Skupaj lahko premagujeta vse ovire in se uspešno postavita po robom še največjim izzivom, a problem nastane, ko postaneta tekmovalna tudi med seboj.

Lev in kozorog v prvi vrsti gledata samo nase in kar hitro boste lahko opazili, da vas partner v določenih trenutkih zanemarja, medtem ko sami niste nič kaj boljši. Kozorog je astrološki znak, ki bo za doseganje svojih ciljev za seboj pustil vse – tudi ljubezen svojega življenja. Lev pa je znan po tem, da mora biti vsak trenutek v središču pozornosti in če mu pozornost nekdo ukrade, postane tekmovalen. A vendar, če želita ostati skupaj, se morata zavedati, da oba v razmerju ne moreta biti najboljša na istih področjih.

NaDlani.si; Foto: Pexels