• C Novo mesto
  • 07:04
  • Tor, 28.06.2022

To je vaša barva glede na astrološko znamenje

Kdo ne začne dneva z branjem horoskopa? Vsi si želimo vedeti, kaj nas čaka v prihodnosti in prebiranje horoskopa nam pri tem pomaga. Prav tako nam nebesno znamenje podari neke tipične karakterne značilnosti, ki nam včasih pomagajo z izgovorom o naših neprijetnih razvadah. Poleg tega pa ima vsako nebesno znamenje tudi svojo značilno barvo, ki se najbolj poveže s posameznikom in zaradi katere vsak oddaja boljšo energijo.

Oven – rdeča

Ovni so strastni, samozavestni in ognjeviti vodje, ki so zmeraj pripravljeni poprijeti za naslednji izziv ali pa ga ustvariti. Odtenki rdeče so za njih najboljši, saj se zlijejo z njihovo osebnostjo in jim pomagajo biti še pogumnejši in močnejši.

Bik – roza

Biki znajo uživati v luksuzu kot nihče drug. Vsak dogodek je za bike priložnost, da se uredijo in uživajo. Nežen in sladek odtenek roza barve še dodatno spodbudi občutek užitka in ljubeznivosti, prav tako pa omehča trmasto plat bikov.

Dvojčka – rumena

Nekaj zelo šarmantnega je na radovedni naravi dvojčkov, ki imajo zaradi tega tudi neverjetno sposobnost vodenja pogovorov. Vesela rumena barva najbolj ujame njihov optimističen in jasen pogled na svet.

Rak – srebrna

Sočutni in skrbni raki imajo resnično čut za vse. Rakom vlada luna, zato ni čudno, da je najboljša barva za njih ravno srebrna, ki vzpostavi ravnovesje pri njihovih globokih občutkih empatije in čustev.

Lev – zlata

S kančkom tendence za dramo so levi najraje v centru pozornosti. Zdi se, da se svet vrti okoli levov, tako kot se vrti okoli sonca. Levi najbolje prikažejo to energijo z luksuzno zlato barvo.

Devica – zelena

Tisti, ki so po horoskopu device, so najsrečnejši takrat, ko pomagajo drugim. Pa najsi bo to z dajanjem nasveta, reorganizaciji prijateljičine omare ali pa prostovoljnim delom; device samo želijo pomagati. In ravno zaradi te lastnosti je najboljša barva za njih nežna in terapevtska zelena, ki v življenje vas in vaših bližnjih prinese mir in stabilnost.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash

 

oglaševanje