• C Novo mesto
  • 07:55
  • Ned, 03.03.2024

To morate vedeti, preden na zmenek povabite devico

Ste se zagreli za devico? Nič čudnega! Vsi, ki so rojeni med 22. avgustom in 22. septembrom, pripadajo nebesnemu znamenju device in so znani kot premišljeni, srčni in globoko inteligentni ljudje. Veliko pozornosti posvečajo podrobnostim, prav tako pa so odlični pri organizaciji in imajo neverjetno sposobnost sestavljanja kompleksne slike oziroma reševanja kompleksnih problemov. Seveda naj vas ime znamenja ne zavede; večina devic življenja ne dojema deviško.

Kaj device iščejo v razmerju?

Če ste kdaj po spletu brskali po osebnostnih značilnostih devic, ste verjetno naleteli na najbolj stereotipne lastnosti; čisti, urejeni, natančni. In čeprav drži, da so nekateri ljudje med njimi zares takšni, pa je ves ta perfekcionizem devic le vrh ledene gore. Kar device motivira, je želja po vnosu smiselnosti v življenje in v svet okoli njih. So močno predani svojim idejam in sledijo svojim sanjam. Device si ne želijo skočiti v nestabilno, dramatično in umazano ljubezensko razmerje. Tipično se device želijo z drugo osebo najprej dobro povezati na vsakodnevnem nivoju in nato prijateljstvo povzdigniti v ljubezensko razmerje.

Kako se device obnašajo v razmerju?

Pomembno je, da se zavedate ene lastnosti devic in sicer, da device vsak trenutek v svojih glavah rešujejo neko novo uganko, ki jim jo je prineslo življenje. Vsak trenutek in vsak dan. Kot eno izmed najbrihtnejših nebesnih znamenj lahko device cel dan preživijo z raziskovanjem, analiziranjem in iskanjem rešitev za določeno situacijo. Prav tako je ni stvari, ki bi device bolj osrečila, kot je pomaganje drugim. Če potrebujete kakršnokoli pomoč ali pa nasvet, se lahko zmeraj obrnete na devico in zmeraj boste deležni pozitivnega odziva.

Kaj device privlači?

Device najbolj privlačijo ljudje, ki so zelo inteligentni in ki radi delijo svoje misli in kritiko o svetu okoli sebe. Zelo pomembno pa je, da kritika ne leti na devico osebno – device namreč zelo slabo sprejemajo kritiko.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Pixabay