• C Novo mesto
  • 08:28
  • Pon, 23.05.2022

To so ključne napake v vaših sporočilih, s katerimi odvračate svojo simpatijo

Pošiljanje sporočil je postalo nekaj vsakdanjega in enostavnega, vendar pa lahko z njimi močno povečamo ali zmanjšamo možnost za razvoj romantičnega razmerja. Poglejmo si največje napake, s katerimi odbijamo simpatijo stran od nas.

  1. »Kje si?«

Normalno je, da vas zanima, kje se vaša simpatija nahaja in kaj čez dan počne, vendar pa so takšna vprašanja lahko preveč direktna in dajejo vtis, da ste posesivni in paranoični. Namesto »kje si?« ga raje vprašajte »kako si, kaj počneš?« ali pa »kako gre tvoj dan?«, da mu omogočite svobodo pri odgovoru.

  1. Pošiljanje dolgih sporočil o našem dnevu

Čeprav je dobro, da delimo svoja doživetja in občutke, se moramo izogibati dolgim sporočilom. Dolga sporočila so naporna za branje in za odgovarjanje. Prihranite raje dolge opise za srečanja v živo in v sporočilo raje napišite, da se vam je zgodilo nekaj, kar mu morate pa nujno čimprej povedati in da se že veselite srečanja z njim.

  1. Sextanje ob neprimernem trenutku

Pogosto se zgodi, da pogovor zavije v slepo ulico in nam zmanjka tem za pogovor, ki je postal monoton in dolgočasen. Ker želite pogovor razvedriti, mu pošljete svojo seksi fotografijo, da pridobite njegovo pozornost. To je ena izmed največjih napak, ki jih lahko naredite. Pri svoji simpatiji izpadete plehka in takšna, ki išče pozornost na napačen način, prav tako pa lahko zadeva izpade precej nerodno, če z njim še niste bile intimne. Da, tudi moškim je lahko neprijetno ob takšnih fotografijah.

  1. Prekomerna raba emotikonov

Emotikoni so lahko zelo simpatični, vendar pa je njihova prekomerna uporaba lahko nenavadna in nadležna, sploh ko si pišete z osebo, ki je še ne poznate dobro. Bodite pozorni, da emotikoni nikoli ne nadomeščajo besed, vendar so le dodatki, ki vam pomagajo pri izražanju čustev ali pa malenkost popestrijo besedilo.

  1. Prekomerno pošiljanje sporočil

Minil je že en dan in vaš princ vam še vedno ni odpisal. Ker ste zaskrbljene, da je na vas pozabil ali pa da si v tem času piše s katero drugo, mu pošljete še eno sporočilo ali pa celo uporabite drugačno spletno platformo, preko katere mu pišete, da bi dobile njegovo pozornost. Počutil se bo preokupiranega z vami in vam sčasoma prenehal odpisovati. Bodite potrpežljive in mu dajte čas, da odpiše. Če ne bo odpisal, očitno za vas ni dovolj zainteresiran, v tem primeru se raje posvetite komu drugemu.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pixabay

dolenjske lekarne