• C Novo mesto
  • 14:44
  • Sre, 22.09.2021

To so najbolj zlobni znaki horoskopa, so neusmiljeni in arogantni

Nekateri astrološki znaki imajo preprosto ‘malo hudobije’ v sebi in le ta se občasno pojavi na površini. Bolje je, da se enemu od njih ne zamerite, ker živijo zaradi maščevanja.

Najbolj arogantni in zlovešči znaki horoskopa vsekakor niso Rak, Devica, Vodnar in Strelec. Njihove drage duše preprosto niso narejene za take stvari. A obstajajo astrološki znaki, ki se zdijo rojeni s temi sploh ne laskavimi lastnostmi, kako so pri tem intenzivni, pa je odvisno od vsakega znaka posebej. Tu je seznam tistih, ki niso najbolj prijetna družba:

Škorpijon

Ljudje, rojeni v tem znamenju, so pogosto eni bolj arogantnih znamenj v Zodiaku in ni naključje, da so na vrhu tega seznama. Ni jim mogoče popolnoma zaupati, so neusmiljeni in če se mu zamerite, vam bo to težko spregledal. Zato se jim nekateri raje izognejo.

Dvojčki

Čeprav se sprva zdijo zabavna in prijetna družba, pa znamenje Dvojčkov v resnici to ni. Poglejte malo globlje v njihov značaj, ponavadi vam govorijo eno stvar in nekaj povsem drugega za vašim hrbtom. Prav tako ne pozabijo, ko se jim kdo zameri in so nagnjeni k maščevanju.

Kozorog

Pri ljudeh, rojenimi v tem znamenju, boste težko vedeli, kaj nameravajo. Radi imajo vse pod nadzorom in so večkrat hladni. Kadar niso dobre volje, je bolje, da se ne zadržujete v njihovi bližini. Nagnjeni so k nenadnim spremembam razpoloženja.

Oven

Astrološki znak, ki misli, da ima vedno prav, pa še radi poslušajo zvok svojega glasu. Takoj, ko nekdo drug začne nekaj govoriti, izgubi zanimanje za pogovor. Radi se prepirajo in vsem dajo vedeti, kam spadajo – včasih si nekaj izmislijo samo zato, da bi se izkazalo, da ima prav.

Tehtnica

To so ljudje, ki so pogosto površni, plitki in obsedeni z izgledom. Lahko pošljejo nekoga iz svoje zabave, če ni pravilno oblečen ali se ne obnaša po pričakovanjih.

Bik

Biki so včasih lahko zelo trmasti in arogantni, druženje z njimi sploh ni prijetno. So tudi zelo ambiciozni, zato nekateri med njimi znajo poteptati vse, kar jim stoji na poti do uspeha.

Lev

Hudobija, ki se pojavi v Levih, dejansko izvira iz njihovega egocentrizma. Všeč jim je, da se svet vrti okoli njih, in če se ne, jim postane neprijetno. Pravzaprav so sami sebi največji oboževalci.

Ribe

Ljudje, rojeni v tem znamenju, znajo biti pasivno-agresivni, zato je to lahko za druge utrujajoče. Čeprav ne moremo reči, da so hudobni, včasih postanejo neprijetni, če jim kaj ni všeč.

NaDlani.si; Foto: Pixbay