• C Novo mesto
  • 09:21
  • Pet, 27.01.2023

To so triki, s pomočjo katerih vas bo vaša simpatija zagotovo opazila

Praznični duh, okrašena mesta, romantični sprehodi v dvoje – le kdo ne sanja o tem v teh hladnih dneh, ko so večeri vedno daljši in zmeraj bolj zaspani? V dvoje je lepše čez celo leto, a prazniki pred koncem leta dobijo še dodatni pomen, če jih lahko preživimo z osebo, s katero si želimo preživeti preostanek  življenja.

Kaj pa, če se simpatija ne odziva na tak način, kot si želimo? Vas zanima, kako pritegniti pozornost, da vas bo zagotovo opazila? Z naslednjimi triki boste lahko že letošnje praznike preživeli z osebo, ki se vam je usidrala v srce, pa tega morda sploh ne ve. S čim si lahko pomagate?

Prosite jo za majhno uslugo

Že majhna usluga, kot je na primer osebno mnenje pred poslanim e-mailom vašemu šefu je lahko dovolj, da se s svojo simpatijo povežete na emocionalni ravni. Nezavedno bosta s tem vzpostavila stik, na katerem lahko potem vajin odnos gradita naprej.

Smejte se njenim šalam

Tudi, če niso smešne. Ampak previdno, naj ne izgleda, da se smejite na silo. Študije kažejo, da več kot se skupaj smejita, bolj povezana bosta.

Delite z njo svoje napake in ‘nepravilnosti’

To, zaradi česar se kdaj morda počutite negotovo. Simpatiji vam ni treba razlagati o divjem večeru, ko ste spili preveč alkohola in končali ob straniščni školjki, lahko pa ji omenite dejstva, ki vas občasno spravljajo v zadrego.

Skupaj si oglejta grozljivko

Adrenalin se lahko hitro pretvori v privlačnost. Če bo vašo simpatijo ob gledanju strah, se bo hitro stisnila k vam in med vama bo skoraj zagotovo preskočila iskrica.

Ponavljajoče geste in mimika

Ponavljajte za svojo simpatijo. Če se nasmeje, se nasmejte, če si popravi lase, si jih dajte tudi vi, če si podrgne oči, ponovite za njo. Raziskave trdijo, da v primeru, ko ponavljamo za osebo, ta oseba avtomatsko verjame, da ste ji pri srcu.

Nosite podobne barve

Zagotovo bo simpatija sčasoma opazila, da nosite barve, ki se njej zdijo privlačne.

Skupaj preživite čim več časa

Ta trik je zagotovo en izmed najbolj logičnih, ko nam je nekdo všeč. Kako pa naj sicer še bolje spoznamo osebo, s katero bi radi poskusili kaj več od prijateljstva? Več časa, preživetega skupaj, pomeni tudi večjo možnost, da se tudi simpatija zaljubi v vas.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Unsplash, Pexels