• C Novo mesto
  • 00:29
  • Pon, 18.10.2021

To so znaki, da sta seksualno nekompatibilen par

Hočete ali nočete, spolnost je zelo pomemben aspekt vsakega razmerja. Obstaja mnogo parov, ki trdijo, da je seks naravnost vrhunski, medtem ko se po drugi strani veliko prepirajo, nimajo skupnih inetersov in ne vedo, kaj bi počeli drug z drugim izven spolnosti. Potem pa obstaja tudi veliko parov, za katere se zdi, da so si usojeni, da sta se našli dve sorodni duši. Vse se zdi popolno, dokler ni govora o spolnosti. Če se najdete v opisu, da v vašem razmerju vse razen seksa funkcionira odlično, je čas, da temeljito razmislite in se iskreno pogovorite. Obstaja ogromno parov, ki se sicer odlično razumejo, a so v resnici seksualni nekompatibilni. Če se najdete v spodnjih znakih, je zelo možno, da sta to tudi vidva.

Ne najdeta seks položaja, v katerem bi uživala oba

Vaš partner obožuje seks položaj, ki ga vi sovražite, in obratno? Če ne najdeta niti enega položaja, v katerem bi znala uživati oba, je to lahko resen problem.

Spolni odnosi so zelo redki

Spolnost je v zvezi zelo pomembna, nekaterim parom sicer bolj, drugim manj. A vendar vsi ljudje potrebujemo spolnost in če sami sebe prepričujete, da gre vama odlično tudi brez nje, dobro veste, da si lažete. Če seksata samo še ob posebnih priložnostih, kot so obletnice, rojstni dnevi, dopust, je to znak, da je v vajinem spolnem življenju nekaj narobe.

Po seksu pogosto morate sami poskrbeti za svoj orgazem

Se vam zdi, da s partnerjem nikoli ne morete doseči vrhunca in se za svoje zadovoljstvo raje umaknete ter »poskrbite sami zase«? Vprašajte se, zakaj je tako. Vprašajte se, zakaj vrhunca ne morete doseči skupaj s partnerjem, kaj je glavna ovira, ki vam stoji na poti. Je to zato, ker partner zavrača, da bi z vami počel stvari, ki so vam všeč? Je to zato, ker niste iskreni z njim in vam je nerodno povedati, kaj vas vzburja in kaj vam je všeč? Odkrita komunikacija je ključ do uspeha tako v spolnosti kot tudi v celotnem razmerju nasploh.

Vajini spolni odnosi so le redko spontani

Če nikoli, ko sta skupaj, spontano hkrati ne začutita strasti, ko se objemata ali poljubljata, to pomeni, da se spolno ne privlačita dovolj.

Pogosto seksate zato, ker se vam zdi, da morate

Si partnerja vselej iskreno zaželite ali pa seksate z njim, ker se vam zdi, da mu morate ustreči? Ali pa se vam zdi, da vaš partner razmišlja enako, ko si vi zaželite spolnosti?

NaDlani.si; Foto: Pexels