• C Novo mesto
  • 19:00
  • Sre, 12.06.2024

To so znaki, da vas partner ne ljubi več

Se vam zdi, da se je v vajinem odnosu nekaj spremenilo? Če vas občutek ne vara, je to znak za alarm. Preverite, kakšni so znaki, da vaš partner počasi izgublja interes za vas oziroma še huje, vas je nehal ljubiti. Če se najdete v več spodaj naštetih znakih, je čas, da nekaj spremenite v svojem življenju. Prvi korak pa je iskren pogovor s partnerjem.

Pomanjkanje komunikacije

To je zagotovo eden najbolj bolečih znakov. Komunikacija je ključ do uspeha in srečne zveze. Če ste opazili, da je vajina komunikacija v zadnjem času bolj pomanjkljiva in da partner ni zainteresiran, da bi vas karkoli vprašal ali vam karkoli povedal, je to zagotovo znak za alarm. Sploh, če je bil v preteklosti drugačen.

Nenehni izgovori, da mu ni treba biti z vami

Ponavadi si partnerja želita preživljati prosti čas drug z drugim. To seveda ne pomeni, da noben od vaju ne sme imeti svojih prijateljev. Skrb vzbujajoče postane takrat, ko se vam začenja dozdevati, da partner nenehno išče izgovore, da bi se izognil preživljanju časa z vami.

Skrivnostnost

Če je partner naenkrat postal skrivnosten, zaščitniški do svojih osebnih stvari, kot je na primer telefon, bodite pozorni na morebitne druge znake. Če je naenkrat spremenil kodo na telefonu ali računalniku, ki ste jo prej poznali ali pa pred vami skriva sporočila, je zelo možno, da počne nekaj, za kar si ne želi, da bi vi vedeli.

Vzkipljivost

Se vam zdi, da je partner pogosto razdražen in velikokrat vzkipi zaradi povsem običajnih stvari? Nekaj na njem se je spremenilo. Ni nujno, da vas ne ljubi več, razlog za njegovo obnašanje je lahko tudi kaj drugega. Vsekakor pa je dobro, da to razčistita.

Ne zanima se za vaše počutje

Nekomu, ki vas ljubi, bo pomembno, da ste srečni. Zanimalo ga bo, kako se počutite, kaj čutite v določenih situacijah in si prizadeval, da bi vas osrečil. Če ste opazili, da to že nekaj časa niso partnerjeve prioritete, je možno, da počasi izgublja interes za vas.

Neha se opravičevati za stvari, ki jih je naredil narobe

Ne opraviči se verjetno zato, ker mu ni mar. Če ste bili vajeni, da se je sicer opravičil, če vas je prizadel oziroma ste bili zmožni najti skupni kompromis, zdaj pa se je to naenkrat spremenilo, je morda čas, da se iskreno pogovorita.

NaDlani.si; Foto: Pexels