• C Novo mesto
  • 08:08
  • Tor, 15.06.2021

Trije astrološki pari, ki bodo ostali skupaj

Večina zvez se na začetku zdi odličnih. Šele kasneje se začnejo kazati slabosti, ki so lahko ključne za njihov razpad. Vendar pa naj bi se določena astrološka znamenja ujela v tolikšni meri, da zanje skoraj ni ovir. Možnosti, da bo njihov odnos obstal na dolgi rok, naj bi bile bistveno večje. O katerih astroloških parih torej govorimo?

Devica in vodnar

Na začetku je njun odnos lahko nekoliko nenavaden, saj se njun pogled na svet precej razlikuje. So pa čustva in privlačnost med njima tako močna, da to skozi čas niti ni tako pomembno. Najbolj se razlikujeta po tem, da je devica zelo analitična in previdna, medtem ko je vodnar neustrašen pri doseganju svojih ciljev. Device so nagnjene k temu, da drugim solijo pamet, medtem ko gre vodnarju to na živce. Morda se bosta na neki točki oddaljila in šla vsak po svoji poti, vendar bosta lahko čez čas spet pristala v objemu drug drugega.

Strelec in ribi

Na prvi pogled sta si sicer zelo različna. Strelec ne mara ovinkarjenja in takoj prevzame pobudo. Riba pa je tista, ki je nekoliko zasanjana v svojem svetu in velikokrat omahuje. Strelec bo tisti, ki bo pokazal zanimanje za zvezo in razkril svoja čustva, saj ne mara ovinkarjenja. Ribe ga privlačijo zaradi njihovega romantičnega in nekoliko otročjega pogleda na življenje.

Lev in tehtnica

Ti dve znamenju v odnosu povezuje zelo globoko prijateljstvo. Lev je prepričan, da je veliki osvajalec in da se nihče ne more upreti njegovemu šarmu. Dokler ne spozna tehtnice in more spremeniti svojo taktiko. Do nje bo prijazen in zaščitniški, čeprav bo trajalo nekaj časa, da si utre pot do njenega srca.

Nadlani.si