• C Novo mesto
  • 09:56
  • Pet, 27.01.2023

Vsak dan se sonči, kaže golo zadnjico in živcira sosede – FOTO

Poletje je res pravi čas za zagorelo polt, a to, kar počne ena od žensk v ruskem Novosibirsku, je pa že malce preveč, menijo njeni sosedje, ki so naveličani, da morajo prav vsak dan gledati enak prizor: okno, žensko in njeno zadnjo plat.

NOVOSIBIRSK – Fotografije, ki v zadnjem času bliskovito krožijo po spletu, kažejo, da temnolaska živi v drugem nadstropju in se prav vsak dan med 10. in 13. uro sonči na oknu stanovanja. To počne tako, da njene noge visijo iz okna, medtem ko je zgornji del telesa v stanovanju.

Kot so povedali njeni sosedje, so zaskrbljeni, ker se njihovi otroci pod oknom ograjo, ženska pa jim vmes kaže svojo zadnjico. Policija se na njihove pozive menda ne odziva, zato so naredili celo peticijo, s pomočjo katere bi žensko prislili, naj vendar preneha. A tudi to ni bilo uspešno.

V nasprotju z njimi pa uporabniki družabnih omrežij proti temu nimajo nič. Še več: zaradi svojega početja je postala prava spletna atrakcija, saj jo mnogi fotografirajo in svoje izdelke objavijo na spletu. Še najbolj jih skrbi, da bo enkrat padla z okna, ona pa se medtem še naprej vsak dan mirno sonči in se na svojo priljubljenost ne ozira …

Vir: 24sata, povzela M. S.