• C Novo mesto
  • 20:57
  • Sob, 26.11.2022

Vsak moški si želi, da bi ženska v postelji počela teh 8 stvari

Če si želite v postelji postati naravnost sanjski, preizkusite spodnjih 8 nasvetov.

  1. Naučite se poljubljati

Poljubljanje zviša nivo nevrotransmiterja dopamina v možganih, ki poveča našo spolno slo in nas navdaja z občutkom sreče. Ni pa vsako poljubljanje, dobro poljubljanje. Za polno doživetje nežno ugriznite v partnerjevo spodnjo ustnico ali pa jo pobožajte z jezikom.

  1. Igrajte se z njegovimi ušesi

Glede na raziskave, so uhlji med deli telesa, ki moškega pripeljejo do vrhunca, takoj za modi. Kdo bi si mislil, da so ravno uhlji tako občutljivi. Ko bo naslednjič blizu orgazma, mu z jezikom poljubite uhelj ali pa mu vanj zašepetajte kaj zapeljivega.

  1. Ne izogibajte se modom

Pozor, moda so izjemno občutljivo področje, tako da tukaj niti nežno grizenje ne pride v poštev. Zelo dobrodošlo pa je božanje, nežno stikanje, lizanje ali sesanje že v sklopu predigre ali pa kadarkoli vmes.

  1. Ne pozabite na vrat

Vrat je ena izmed najbolj občutljivih erogenih con tako pri moških kot pri ženskah. Izkoristite to in ga po vratu poljubljajte ali izdihujte. Kombinacija toplote in vibracij, ki s tem lahko proizvedemo, je idealna za nepozabni užitek.

  1. Ne bojte se ga odločno prijeti

Erektilno tkivo leži globoko pod kožo moškega ponosa, tako da se ga ne bojte odločno in čvrsto prijeti. Formirajte pest okoli njega in dodajajte pritisk, ko potujete navzdol in navzgor. Ne pozabite posvetiti posebne pozornosti tudi glavici, ki je še posebej senzibilen predel. Zagotovo bo o vas sanjal še nekaj noči.

  1. Obvladujte več erogenih con hkrati

Dotik ali poljub erogenih con je eden najboljših načinov za vzburjanje in za doživljanje orgazma. Če jih obdelujemo več hkrati, pa bodo občutki še veliko bolj intenzivni. Lahko mu poljubljamo vrat, hkrati pa ga z eno roko masiramo po penisu, z drugo pa po prsih.

  1. Besede, besede, besede

Ste kdaj preizkusile, kako močan učinek lahko imajo vaše besede? Moški obožujejo poredne besede, tako da naj vas ne bo sram jih uporabiti. Če ne veste, kaj bi rekle, lahko dobre ideje dobite v pornografskih filmih. Seveda ne pozabite tega zašepetati na uho,

  1. Predlagajte nov položaj

Predvsem v dolgotrajnih razmerjih lahko postane seks monoton. Preizkušanje novih stvari je ključno pri ohranjanju iskrice v paru. Pomembno je, da se zavedate, kateri položaji vam najbolj ustrezajo in kateri vašemu partnerju. Preizkusite kaj novega in tako v rutino uvedite malo avanture.

Pripravil: NaDlani.si; Photo: Unsplash