• C Novo mesto
  • 19:57
  • Sob, 04.12.2021

Za ta astrološka znamenja bo leto 2022 najslabše do zdaj

Če ste rojeni v katerem od spodnjih astroloških znamenj, se pripravite. Morda si mislite, da je bilo letošnje leto slabo, ampak si boste v hipu premislili, ko boste prebrali kaj vas čaka v naslednjem letu – kaj šele ko bo ste to dejansko doživeli. Vendar glavo pokonci – nobena težava ni nerešljiva, samo nekaj optimizma in potrpežljivosti je potrebno. Če boste v novo leto zakorakali optimistično naravnani in z miselnostjo, da lahko premagate prav vse ovire, jih tudi boste. Sedaj pa preberite, katerim astrološkim znakom bo Saturn v letu 2022 prinesel nesrečo.

Tehtnica

Leto 2022 vam bo prineslo nesrečo na ljubezenskem področju. Medtem ko bo vaše socialno življenje na vrhuncu, na karierni poti se boste uspešno vzpenjali navzgor, bo trpelo le vaše ljubezensko življenje. Zgodilo se bo nekaj, kar vas bo izredno pretreslo in prizadelo, vendar le pogumno naprej. V vas se bo vrtinčila zmedena mešanica čustev, vaša odločitev pa je, kako boste v tej situaciji reagirali. Pravzaprav boste doživeli življenjski preizkus, ki vas bo veliko naučil; kako močni ste, kaj vse lahko prenesete in kako se odzivate v stresnih situacijah. Poskusite iz tega potegniti kaj pozitivnega, glavo pokonci in naprej!

Oven

Že v začetku leta 2022 se vam bo zdelo, da vam vse, česar se lotite, spodleti. Pomislili boste, da se to dogaja samo vam in si razbijali glavo, zakaj. Priporočamo vam, da živite čim bolj umirjeno in v začetku leta ne sprejemate velikih in pomembnih odločitev. Ko Jupiter vstopi v znak kozoroga, namreč to pomeni nesrečo za ovna. Večjih sprememb se lotevajte šele proti koncu naslednjega leta in vse bi morali steči bolj gladko.

Rak

V letu 2022 vas čakajo predvsem finančne težave. Na poslovnem področju se bodo odnosi zaostrili, med vami in sodelavci bo vladala napetost ter tekmovalnost. Ker ste sposobni in ambiciozni, vas bodo ostali še bolj sovražili, morda boste imeli občutek, da so se zarotili proti vam. Zapomnite si, komunikacija je ključnega pomena za dobre odnose. Nikar ne dovolite, da vas to prizadene. Pazite pa, komu zaupate, saj vas lahko ljudje zelo hitro izkoristijo.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels