• C Novo mesto
  • 06:54
  • Tor, 15.06.2021

Babica (81) odkrito o zakonu s 46 let mlajšim: Porabila sva ves lubrikant, a me je bolela rit

Iris Jones (81) iz britanskega Westona leta 2019 je svojo ljubezen življenja spoznal prek Facebooka, 46-letnega Egipčana Mohameda Ahmeda Ibrihama. Kmalu zatem sta se spoznala v živo. Po številnih pogovorih na Facebooku se je babica namreč odločila, da bo odšla v Egipt k Mohammedu. Njuna zveza je lani postala znana širši javnosti, ko je Iris nastopila v britanski pogovorni oddaji This Morning, kjer je spregovorila o starostni razliki in poleg tega predstavila šokantne podrobnosti spolnega življenja. Gostitelja Holly Willoughby in Phillip Schofield sta zardela, ko jima je priznala, da sta se prvo noč z Mohamedom ljubila in porabila celo steklenico lubrikanta. Čeprav sta vse to izkoristila, je Iris vseeno bolela zadnjica.

Izpoved na faceboooku

Poleg tega, da je v oddaji razkrila številne podrobnosti, je na svojem Facebooku razkrila, kako si njen mladi fant ‘reže nohte na nogah, kako je spal na bolniški postelji, ko je okrevala v bolnišnici, in jo nosil, ko ni mogla po stopnicah’ . Celo zapisala je: »Ljubezen je, ko vam tisti, ki ga imate rad, poreže nohte. Ko vas ljubljeni odpelje nese v drugo nadstropje, ko se dvigalo pokvari. Ko vam ure in ure išče mobitel, ki ste ga pustili v Uberju. Ljubezen je takrat, ko tisti, ki ga imate radi spi na bolnišnični postelji in vas ne zapusti, dokler si ne opomorete od padca. Vročina je bila neizprosna in tudi moje prigovarjanje. Ljubim te zaradi vsega, kar si in kar še boš, Mohammed. Tvoja potrpežljivost, tvoje razumevanje, odločnost, skrb in skrb za ta včasih, muhast čudež ženske, ki te ima neskončno rada. Hvala, ker si ti in me ljubiš.« Mohamed je pod objavo komentiral: »Draga, ne morem odgovoriti na tako čudovito besedilo,« na kar je Iris odgovorila: «Vem, da si človek z nekaj besedami, vendar v tem primeru tišina ni zlata.«

Iris je že razkrila, da se boji, da morda nikoli več ne bo videla ljubezni svojega življenja, medtem ko se trudi, da bi si zagotovil zakonski vizum za Združeno kraljestvo. V začetku letošnjega leta je namreč zbegana babica v pogovoru za Metro dejala, da sploh ne ve, kdaj se ji bo mož lahko pridružil v Veliki Britaniji. »Ločena sem od nekoga, ki ga imam rada, težko je. Čas ni na moji strani. Trikrat sem šla v Egipt in se vrnila brez njega,« pojasnjuje šokirana babica.

Leta niso na njeni strani

Ni pa prepričana, ali bo lahko večkrat prišla v Egipt, ker tamkajšnje podnebje ne ustreza njenemu zdravju. Pravi, da ji je tam vroče in prašno. Poleg tega, ko gre v Egipt, največ denarja zapravi za nastanitev. »Leta niso več na moji strani. Jutri lahko umrem. Vsak dan je zame dragocen. Grozno je biti ločena od njega,« pravi Iris. Britanskemu premierju Borisu Johnsonu je celo poslala poziv, naj Mohammedu omogoči prihod v Združeno kraljestvo, kjer pravi, da bi to prispevalo k gospodarstvu. Par se je poročil novembra 2020, obema je bila to tretja poroka doslej. Niso imeli tradicionalne poroke, a so prejeli uradno podpisano potrdilo v arabščini, da sta poročena. »Morali smo podpisati več dokumentov. Po tem so nam dokument izročili, enega za Mohameda in enega zame, in vse v arabščini, ne vem, kaj sploh piše,« pravi Iris. Njuno poroko praznovali v restavraciji s hitro prehrano KFC, ker ga pač obožujejo, piše Daily Mail.