• C Novo mesto
  • 11:43
  • Ned, 13.06.2021

Da ti zaledeni kri v žilah! Ženska našla ogromno žival, ki je visela v kotu tuša

Ko je v svoji tuš kabini opazila pajka, je stopila v stik s Facebook skupino, da bi ugotovila, za katero vrsto pajka gre. Kljub strahu je Cathy člane skupine vprašala, ali je pametno poskusiti premakniti pajka …

Cathy Cox je v kopalnici svojega doma v Avstraliji našla ogromnega pajka, poroča Metro. Ko je v svoji tuš kabini opazila pajka, je stopila v stik s Facebook skupino, da bi ugotovila, za katero vrsto pajka gre. Še več, kljub strahu se je Cathy odločila člane vprašati, ali je pametno poskusiti premakniti pajka. Nekateri člani so ji predlagali, naj pajka odstrani, nekateri pa so se zgrozili nad idejo, da bi pajek med tuširanjem padel na njihovo ramo.

»Ne vem, kako bi se odzval, če bi pajek padel s stene in padel na ramo ali glavo, ko sem se tuširal,« je zapisal eden od članov skupine. »Izgleda, da je velik kot košarkarska žoga. Tega se ne bi dotaknil,« je zapisal drugi član.

Čeprav so ti pajki ena največjih vrst v Avstraliji in je znano, da vstopajo v domove in avtomobile, za človeka niso nevarni. Lahko pa povzročijo boleč ugriz, zato neposredno približevanje ni priporočljivo.

NaDlani.si; Foto: facebook