• C Novo mesto
  • 08:59
  • Tor, 15.06.2021

Danes bo krvava superluna, astrologi pravijo, da prinaša velike težave!

To so zodiakalni znaki, na katere bo najbolj vplivala.

Današnja najbolj spektakularna Super Luna se bo sovpadala tudi z delnim mrkom zemljinega satelita. Po zaslugi mrka Luna ne bo le velika, ampak tudi ‘krvava Luna’, je sporočila ameriška NASA. Tako imenovana krvava luna se običajno pojavi med mrkom, ko je Zemlja neposredno med Luno in Soncem in ko Luno skrije pred sončnimi žarki, ime “rdeča” (krvava) pa je posledica rdečega odseva, poroča CBS News. »Ko se to zgodi, je edina svetloba, ki doseže površino Lune, z roba Zemljine atmosfere. Molekule zraka iz Zemljine atmosfere razpršijo večino modre svetlobe. Preostala svetloba se na površini lune odraža z rdečim sijajem, zato je luna videti rdeča,« je pojasnila NASA. Rezultat je “svetlobni obroč” okoli lune, za katerega še ni mogoče napovedati, kako rdeč bo.

Letošnjo majsko super luno imenujejo tudi ‘cvetni mesec’, saj bo večja kot običajno, ker bo najbližje Zemlji, prav tako pa jo imenujejo tudi cvetni zaradi obilice cvetov, ki cvetijo na Zemlji v tem mesecu. Letos bo Super Luna po poročanju agencije NASA delno vidna povsod, kjer je noč, z obrazložitvijo, da bodo državljani delov Azije in Avstralije, ZDA in Južne Amerike, če bo noč jasna, lahko najbolj uživali v sceni.

Spremljajte jo v živo:

Kaj pa astrologija?

Krvava Luna bo v znamenju Strelca, kar pomeni modrost in vladavino uma. Glavno poslanstvo mrka je, da nas vrne na pravo pot k uresničitvi življenjskega poslanstva. Čeprav je pomemben, je ta postopek lahko težaven, ker se rešimo zablod, razkrijejo se nekatere stare skrivnosti, skrite informacije in edino, kar nam daje moč, je naše znanje.

Prav tako je to obdobje energijskega in čustvenega čiščenja – vsa naša temna čustva pridejo na površje, toda to je ena izmed velikih možnosti, da se jih znebimo in odpremo srce za nekaj novega in čarobnega. Kot piše portal sensa.mondo ugotovite, kako bo krvavi mrk polne lune vplival na vaše nebesno znamenje …

Oven

Lunin mrk vam prinaša mešane občutke in čudne dileme. Marsikaj na področju ljubezni in prijateljstva se lahko spremeni, morda celo popolnoma obrne. Čeprav vam bodo te spremembe prinesle težka čustva, je pomembno, da odkrijete resnico in nekatere strupene ljudi odmaknete od svojega življenja.

Bik

Krvava luna vam prinese zemljevid sreče – ta transformacijska energija vam ustreza. Že nekaj časa iščete in fantazirate o nekaterih spremembah, zdaj pa je čas, da pokažete, kaj veste. Na profesionalni ravni so možne večje spremembe. Mnogi si bodo upali in zamenjali službo, morda celo poklic ali ustanovili svoje podjetje. Vesele boste roke.

Dvojčka

V prihodnjih dneh vas bo mučilo pomanjkanje samozavesti. Pogovor z vašimi bližnjimi vam lahko pomaga, vendar je pomembno, da ste iskreni do sebe in drugih. Nekaj ​​slabosti bo prišlo na dan, vendar jih sprejmete. Imejte se radi takšni, kot ste, in to vam bo pomagalo zasijati z resničnim sijajem.

Rak

Lunin mrk vpliva na vaše zdravje in življenjski slog. Mnogi raki bodo sprejeli zdrave navade, kot sta uravnotežena prehrana in gibanje. Pripravljeni ste delati na sebi in veste, da se morajo nekatere stvari spremeniti. Vsaka dobra navada vam poveča samozavest.

Lev

Vaše ambicije se povečajo in počutite se bolj odločne kot kdaj koli prej. Imeli boste težave z egom, previsoka pričakovanja pa vas lahko hitro vrnejo v resničnost. Bodite previdni, še posebej v odnosu do drugih. Karma sledi vsakemu vašemu koraku in mogoče je, da se bodo prebudila neka negativna čustva, ki so bila v preteklosti zatrta. Naučite se živeti v sedanjem trenutku.

Devica

Možno je popolnoma spremeniti življenjsko situacijo, zlasti na področju kariere ali prebivališča. Mnoge Device bodo želele spremeniti nekaj velikega in se začele osvobajati rutin in prepričanj, ki jim ne koristijo več. Mogoče je odstopiti in zamenjati službo, vendar se preseliti v drugo mesto. Vaš partner vas podpira v vsem.
Tehtnica

Pred vami je obdobje pretresov in negotovosti. Odgovorni boste za številne odločitve in bili boste na pomembnem življenjskem križišču, ki vam vse prinaša napetost in željo po begu pred vsemi obveznostmi. Ne obremenjujte se z majhnimi stvarmi, ampak se osredotočite na pomembne stvari in bodite taktizirani v vsaki situaciji. Če se boste uspešno spopadli s tem obdobjem, bodo sledili boljši dnevi.

Škorpijon

Nebesni pojav prinaša spremembe v vaši karieri. Možno je spremeniti položaj, ki ga niste želeli, ali slaba komunikacija z oblastmi. Nekatere stvari boste morali v tem obdobju premagati sami. Kljub temu vas Vesolje postavi na pravo mesto, od koder lahko vidite, kako stvari v resnici delujejo. Za vas ima boljše načrte.

Strelec

Mrk se dogaja v vašem zodiakalnem znamenju, kar pomeni, da morate zdaj še posebej uporabiti moč uma. Nadzirajte svoja čustva in se osredotočite na tisto, kar vam govori logika – tako v službi kot v ljubezni. To je obdobje očiščevalnih občutkov in energije, ki je lahko nekoliko napeto, vendar je čas, da zavržemo staro in odpremo prostor za nove in lepe stvari.

Kozorog

Znebite se vsega, kar vam ne služi več. Med luninim mrkom vas čaka velika prelomnica. Diapozitiv povišanih čustev vas pripravi na hitro vožnjo v skladu s srčnimi željami. Možni so konflikti s partnerjem ali vrnitev k stari ljubezni. Ne sprejemajte nepremišljenih odločitev.

Vodnar

Vesolje vas vpraša, kaj želite, vi pazite, kaj odgovorite. Vsaka vaša misel v tem obdobju se lahko pokaže v resnici. Dobro premislite o svojih namenih, postavite prednostne naloge in se aktivirajte. To je obdobje velikega spoznanja.

Ribe

Sledi pomembna nagrada in priznanje, a šele po veliki preizkušnji na področju ljubezni in kariere. Ne pozabite hoditi pogumno, brez strahu pred spremembami in ovirami. Ne poskušajte biti pozorni na mnenja in komentarje okolja, saj veste, koliko je vreden vaš cilj. Po nemirih sledi obdobje harmonije.

NaDlani.si; Foto: shutterstock